Rohkema info nägemiseks:

DELAADE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pikaajalise kogemusega raamatupidamise teenuseid pakkuv ettevõte. Raamatupidamisteenuse kõrval aitame oma kliente ka raamatupidamisega kaasnevates küsimustes.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on tiheda kogemustepagasiga meeskond, kes on pühendunud teie ettevõtte edukusele. Meie meeskond koosneb spetsialistidest, kes omavad sügavat arusaamist äritegevuse erinevatest tahkudest. Oleme teie usaldusväärsed partnerid, kes seisavad teie kõrval igas ettevõtluse etapis.

Meie peamine eesmärk on pakkuda teile täislahendusi, mis vastavad teie ettevõtte ainulaadsetele vajadustele. Alustades lihtsatest algdokumentide ja maksudeklaratsioonide koostamisest ning lõpetades põhjaliku juhtimisaruandluse, eelarvestamise ja aruannete koostamisega - meie ekspertide teadmised ja oskused on teie käsutuses. Meie eesmärk on toetada teie ettevõtet nii, et teie saaksite keskenduda oma põhitegevusele, teades samas, et kõik finants- ja raamatupidamisalased ülesanded on meie poolt hoolikalt ja professionaalselt hallatud.

Oleme valmis pakkuma teile täielikku tuge, et teie ettevõte saaks kasvada ja õitseda. Tulevikus võite meilt oodata mitmesuguseid teenuseid, mis aitavad teil saavutada oma eesmärke ja jätkata oma teekonda edukuse suunas. Laske meil olla teie usaldusväärne partner ja saate kindel olla, et teie ettevõte on heas kätes.

Võtke meiega ühendust:

+372 525 7571

DELAADE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Oleme väga rahul ettevõtte pakutava raamatupidamisteenusega. Nad on alati kiired ja täpsed ning aitavad meil säästa aega ja närve.

- Jaan J.

Ettevõte on meie usaldusväärne partner raamatupidamise valdkonnas juba aastaid. Nende professionaalsus ja pühendumine on muljetavaldavad.

- Kati K.

Meie ettevõte on leidnud tõelise koostööpartneri raamatupidamises. Ettevõtte meeskond on alati valmis lahendama keerulisi küsimusi.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised rahalised väljakutsed on korteriühistutel?

Korteriühistud seisavad mitmete rahaliste väljakutsete ees, mis võivad mõjutada nende majanduslikku seisundit ja jätkusuutlikkust. Siin on mõned peamised rahalised väljakutsed, mida korteriühistud võivad kogeda. Korteriühistud peavad oma hooneid regulaarselt hooldama ja vajadusel renoveerima. See võib olla kallis ettevõtmine ja kui korteriühistul puudub piisavalt raha, võib see viia hoone halvenemiseni ja turuväärtuse languseni. Samuti võivad renoveerimistööd ja planeerimata hoolduskulud tekitada ootamatuid kulusid, mis võivad korteriühistu eelarve kokku kukutada. Korteriühistud

Dropdown

kõik artiklid

Miks on mõistlik raamatupidamise teenust sisse osta?

Raamatupidamine on ettevõtte jaoks väga oluline osa, kuid selle haldamine võib olla keeruline ja aeganõudev. Seetõttu on paljud ettevõtted hakanud sisse ostma r
ssb.ee
Raamatupidamine on ettevõtte jaoks väga oluline osa, kuid selle haldamine võib olla keeruline ja aeganõudev. Seetõttu on paljud ettevõtted hakanud sisse ostma raamatupidamise teenust, mis võib olla väga kasulik mitmel viisil. Selles artiklis vaatleme, miks on mõistlik raamatupidamise teenust sisse osta. Säästate aega ja ressursse Raamatupidamine võib olla aeganõudev protsess, eriti kui ettevõte peab ise hakkama saama. Kui ettevõte ostab sisse raamatupidamise teenuse, siis säästetakse aega ja ressursse. Ettevõtte töötajad saavad keskenduda oma peamistele ülesannetele ning raamatupidamise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.