Rohkema info nägemiseks:

TUBULAR SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme mitmekülgne ehitusettevõte, mis pakub kõrgekvaliteedilisi tellinguprojekte, energiasäästlikke isolatsioonisüsteeme, kvaliteetset keevitustööd ning ehitusjärgset koristust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tubular Service OÜ on alates 2006. aastast olnud juhtiv tellingute ja keevitustööde ettevõte, pakkudes kõrgekvaliteedilisi teenuseid nii tööstus- kui ka ehitusturul. Meie ettevõtte tugevus ei seisne mitte ainult meie kogenud meeskonnas, vaid ka uuenduslikes lahendustes ning pidevas püüdluses keskkonda säästa ja jätkusuutlikkust edendada.

Oleme spetsialiseerunud erinevatele tellinguprojektidele, sealhulgas tehaste tellingutele, fassaadi tellingutele ja tellingutega katustele. Meie kvaliteetsete Layheri ja Alfixi tellingute lahendustega tagame turvalised ja vastupidavad konstruktsioonid. Lisaks paigaldamisele ja lammutamisele teostame ka tellingute kontrollimist, ülevaatuste teostamist, transporditeenuseid ning katmist ilmastikukindla kilega.

Meie isolatsioonitööd hõlmavad tööstuslikke isolatsioone, küttetrasside isoleerimist ja katmist plekiga, isolatsioonimaterjali katmist erinevate kattematerjalidega ning vana isolatsiooni demontaaži ja utiliseerimist. Mahutite, torustike ja konstruktsioonide värvimine on samuti osa meie teenustest.

Pakume mitmesuguseid koristusteenuseid, sealhulgas ehitusjärgset koristust, lõppkoristust, P1-koristust, kodu- ja kontorikoristust. Meie pühendunud meeskond tagab puhtad ja korras ruumid, vastavalt teie vajadustele.

Tubular Service OÜ teostab kõrgtasemel TIG ja MIG/MAG keevitust. TIG keevitus on ideaalne alumiiniumi ja roostevaba terase keevitamiseks, samas kui MIG/MAG keevitus sobib suurepäraselt musta raua ja terase keevitamiseks. Meie kogenud keevitajad tagavad tugeva ja vastupidava keevitusühenduse igas projektis.

Tubular Service OÜ pühendumus keskkonnasõbralikele lahendustele ja jätkusuutlikkusele on meie tegevuse alustala. Panustame aktiivselt kliimaneutraalsuse saavutamisse ja julgustame oma kliente liituma meie rohelise visiooniga.

Olenemata sellest, kas vajate keerukat tellinguprojekti, täpset isolatsioonitööd, põhjalikku koristusteenust või kõrgtasemel keevitustöid, võtke ühendust Tubular Service OÜ-ga. Meie kogenud meeskond leiab alati parima lahenduse teie vajadustele.

Võtke meiega ühendust juba täna!

TUBULAR SERVICE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anu P.

Usaldusväärne meeskond, erakordne töökvaliteet.

- Mart K.

Kiired, viisakad ja osavad. Paremat kogemust poleks osanud loota!

- Jaanika M.

Silmapaistev tähelepanu detailidele. Tubular Service OÜ muutis meie projekti kauniks!

TUBULAR SERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Tubular Service on osaühing, mis asutati ja kanti Äriregistrisse 2006. aasta juulis. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes kvaliteetseid ehitusteenuseid nii elamute kui ka mitteeluhoonete sektoris. Osaühingu majandusaasta kestab 12 kuud, algades 1. jaanuaril ja lõppedes 31. detsembril. See on standardne majandusaasta pikkus, mis võimaldab ettevõttel hõlpsasti jälgida ja analüüsida oma finantsseisundit ja majandustegevust. OÜ Tubular Service põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluhoonete ehitus. See on Eesti majanduse tegevusalade klassifikaatori järgi

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas näevad välja energiasäästlikud isolatsioonitööd?

Kas soovite teha oma ettevõttes energiasäästu, säilitades samal ajal ka soojuse ning aidates kaasa keskkonnakaitsele? Tubular Service OÜ on teie usaldusväärne p
ssb.ee
Kas soovite teha oma ettevõttes energiasäästu, säilitades samal ajal ka soojuse ning aidates kaasa keskkonnakaitsele? Tubular Service OÜ on teie usaldusväärne partner energiatõhusate ja keskkonnasõbralike tööstuslike isolatsioonilahenduste loomisel. Meie kogenud meeskond on spetsialiseerunud mitmesuguste küttetrasside ja oluliste komponentide isoleerimisele, kasutades tipptasemel materjale ja tehnikaid, et tagada pikaajaline tõhusus ning energiasääst. Siin on, kuidas meie isolatsioonitööd mitte ainult ei säästa energiat, vaid toovad kaasa ka keskkonnasõbraliku lähenemise. Meie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.