Rohkema info nägemiseks:

KAMPMAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud põhjalikele torustike teenustele, sealhulgas paigaldamisele, remondile ja hooldusele kogu Lõuna-Eestis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KAMPMAN OÜ mõistab, et iga kodu elutegevuse aluseks on selle torustik ja küttesüsteemid. Alates meie loomisest oleme pühendunud sellele, et iga toru ja iga ventiil toimiks suurima täpsuse ja usaldusväärsusega. Me ei ole lihtsalt torumehed; me oleme teie kodu mugavuse ja turvalisuse kaitsjad.

Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: 'Pakume terviklikke torutööde teenuseid, sealhulgas paigaldust, remonti ja hooldust üle kogu Lõuna-Eesti.' See missioon ajendab meid pakkuma tipptaset igas oma töö aspektis, tagades, et oleme väärilised oma loosungi järgi, 'Kvaliteediga voolavus, hoolivusega kütmine!'

Alates linnasüdame saginast kuni rahust linnaääres, jõuavad meie teenused igasse Lõuna-Eesti nurka. Olgu tegemist kriitilise hädaolukorra parandamisega või hoolikalt planeeritud paigaldusega, meie kogenud spetsialistide meeskond on varustatud teadmiste, oskuste ja tööriistadega, et tulla toime igasuguste väljakutsetega. Oleme uhked terviklahenduste loomise üle, mis ei lahenda ainult koheseid vajadusi, vaid sillutavad teed tuleviku murevaba hoolduse jaoks.

Meie ekspertiis hõlmab laia valikut teenuseid:

  • Terviklahendused eramajadele
  • Veemõõtjate kalibreerimine
  • Küttesüsteemide teenused eramajadele
  • Paigaldus, remont ja hooldus korteriühistutele ja eramajade torustikele
  • Vee- ja kanalisatsioonitööde ehitus, remont ja teostus

Aastate jooksul oleme omaks võtnud mitmesuguseid materjale ja uuenduslikke tehnikaid, et püsida torutööstuse esirinnas. Meie arsenali kuuluvad:

  • Plasttorud
  • Polüpropüleenist torud (PP)
  • Polüvinüülkloriidist torud (PVC)
  • Metall-plastik komposiittorud
  • Metall/terastorud
  • Ja mitmesugused muud torumaterjalid

Kui valite KAMPMAN OÜ, ei saa te lihtsalt teenust; te investeerite rahulolusse. Usaldate oma kodu ekspertidele, kes kohtlevad seda sama hoolivuse ja tähelepanuga nagu omaenda kodu. Nii et kui olete Lõuna-Eestis ja vajate torutööde spetsialisti, kellel on rikkalik kogemus ja pühendumus kvaliteedile, siis otsige kaugemale.

Liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes on kogenud KAMPMAN OÜ erinevust. Laske meil võtta enda kanda teie torutööde väljakutsed ja me lubame juhatada teid tulevikku, kus teie kodu torustik ja küttesüsteemid on midagi vähemat kui täiuslikud.

Kodu, kus kõik sujub ladusalt ja soojus embab iga tuba, pidage meeles meie nime, meie kvaliteeti, meie hoolivust. KAMPMAN OÜ - Kvaliteediga voolavus, hoolivusega kütmine!

KAMPMAN OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KAMPMAN OÜ tegevusaruanne 2022

Kampman OÜ asutati 2006 aasta lõpus. Osaühingu põhiline tegevusala oli 2022.a. ülhehitustööd EMTAK-i järgi kood 41201 elamute ja mitteeluhoonete ehitus, sealhulgas vee-, gaasi ja.kanalisatsioonitorustike ning küttesüsteemide ehitustööd, Müügitegevuse netokäive kokku oli 2022.a. 347336 eurot 2021.a 426104 eurot, vähenemine 78768 eurot ehk 18,48%. Osaühing lõpetas 2022.a. majandustegevuse 9411 eurot kasumiga. 2022.a. palgakulu oli 38228 eurot ning tööjõu kulu kokku koos maksudega oli 50945 eurot.. Juhatuses on 1 liige ja juhatuse liiget eraldi ei tasustatud.

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et vajate viivitamatut torutööde remonti

Torutööde probleemid võivad ulatuda väikestest ebamugavustest suurte hädaolukordadeni, kuid kuidas teada, millal on aeg kutsuda eksperdid? Selles postituses uur
ssb.ee
Torutööde probleemid võivad ulatuda väikestest ebamugavustest suurte hädaolukordadeni, kuid kuidas teada, millal on aeg kutsuda eksperdid? Selles postituses uurime viit eksimatut märki, mis näitavad vajadust viivitamatu torutööde remondi järele, aidates teil ära hoida edasist kahju ja säilitada turvaline, mugav elukeskkond. Märk 1: Ebatavaliselt kõrged veearved Kui olete märganud veearve järsu hüppe ilma vastava kasutuse suurenemiseta, võib see olla märk peidetud lekkest. Lekked võivad esineda seinte sees või maa all asuvates torudes, muutes need ilma professionaalse varustuseta

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.