Rohkema info nägemiseks:

TRADEALL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud roolisüsteemide, sealhulgas elektriliste ja hüdrauliliste roolilattide ning roolipumpade taastamisele, remondile ja müügile.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Üle kümne aasta on TRADEALL OÜ olnud roolisüsteemide lahenduste esirinnas, spetsialiseerudes roolivõimendite taastamisele, remondile ja müügile. Meie teekond algas pühendumusest tipptasemele ja kirglikkusest autotööstuse vastu. Täna oleme kvaliteedi ja ekspertiisi majakas elektriliste roolilattide, hüdrauliliste roolilattide ja roolipumpade valdkonnas.

Meie tootevalik on meie pühendumuse tunnistajaks. Alates elektrilistest roolilattidest, mis pakuvad täpsust ja efektiivsust, kuni hüdrauliliste roolilattideni, mis on tuntud oma vastupidavuse ja tugevuse poolest, pakume lahendusi mitmesuguste sõidukite vajadustele. Lisaks tagab meie roolipumpade valik, et teie sõiduki roolisüsteem töötab sujuvalt ja usaldusväärselt.

TRADEALL OÜs oleme uhked oma põhjaliku väljaõppe ja pideva õppimise üle, mis võimaldab meil pakkuda klientidele tipptasemel teenust. Meie koostöö suurte tehastega üle Euroopa ei ole mitte ainult laiendanud meie võimekust, vaid ka rikastanud meie teadmistebaasi, mida me innukalt oma klientidega jagame.

Ei ole kindel, mida vajate? Meie ekspertmeeskond on alati valmis abistama. Pakkudes terviklikku teenuste valikut, mis hõlmab uute, renoveeritud ja kasutatud roolilattide müüki, samuti elektriliste ja hüdrauliliste roolilattide ning roolipumpade remonti, oleme teie kõigi roolisüsteemi vajaduste jaoks ühekordne lahendus.

Kogege meie teenuste mugavust esmaspäevast reedeni, kella 9:00 kuni 19:00. Isikupärastatud abi saamiseks võtke meiega ühendust aadressil Puiestee 2f 50303, Tartumaa, Tartu linn, helistage numbril +372 53456222 või saatke e-kiri aadressile latimeister@gmail.com. Usaldage TRADEALL OÜ, et juhatada teid õiges suunas.

Kontakt

TRADEALL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko T.

Väga professionaalne teenindus ja kiire töö. Olen tulemusega väga rahul!

- Laura M.

Hea klienditugi ja kvaliteetne remont. Kindlasti soovitan!

- Peeter S.

Nende meeskond tegi suurepärast tööd minu roolisüsteemiga. Suured tänud!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TRADEALL OÜ tegevusaruanne 2023

Majandusaastal oli ettevõte netokäive 63 695 (2022.a: 24 307) eurot ning kasum 2 155 (2022.a: 3 008) eurot. Ettevõttes oli kaks töölepingu alusel töötajat ning palgakulu koos maksudega oli 12 367 eurot. Aruandeaastal investeeriti materiaalsesse põhivarasse 9 500 eurot. Ettevõtte põhitegevuseks on eritellimusmööbli projekteerimine ja paigaldus ning sõidukite roolivõimendi süsteemide müük.

Dropdown

kõik artiklid

Millised on märgid, et teie sõiduki roolisüsteem vajab kohest hooldust?

On oluline, et teie sõiduki roolisüsteem toimiks korrektselt, tagamaks ohutut sõitu. Kompromiteeritud roolisüsteem võib viia sõiduki kontrolli vähenemiseni ja õ
ssb.ee
On oluline, et teie sõiduki roolisüsteem toimiks korrektselt, tagamaks ohutut sõitu. Kompromiteeritud roolisüsteem võib viia sõiduki kontrolli vähenemiseni ja õnnetuste riski suurenemiseni. Selles postituses uurime viit ilmset märki, et teie roolisüsteem vajab viivitamatut tähelepanu. Rooliratas on raske keerata Kui märkate, et rooliratas on tavalisest raskem keerata, eriti madalamatel kiirustel, võib see viidata madalale roolivõimendi vedeliku tasemele, probleemidele roolivõimendi pumbaga või probleemidele roolilatiga. Mitmed tegurid võivad põhjustada rooliratta kangeks muutumist,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.