Rohkema info nägemiseks:

FIDUCIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie tehnikud on remontinud Apple seadmeid alates 2006. aastast. Anname teostatud tööle kuni 12 kuud garantiid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

FIDUCIA OÜ-s mõistame sidet, mida jagate oma Apple seadmetega. Need ei ole lihtsalt vidinad; need on teie igapäevased kaaslased, teie aknad maailma ja teie loovad partnerid. Seetõttu, kui nad veavad alt, vajate usaldusväärset kätt, et need taas ellu äratada. Siit algab meie lugu.

Alates 2006. aastast on meie eksperttehnikute meeskond pühendunud spetsialiseeritud remondi- ja hooldusteenustele Apple seadmetele. Oleme näinud igasuguseid probleeme, tavalistest keerulisteni, ja meie missioon on alati olnud selge: pakkuda teile usaldusväärset, kvaliteetset teenust, mis taastab teie seadme jõudluse ja pikendab selle eluiga.

Meie teenused ulatuvad tolmutöötlusest kuni emaplaadi parandamiseni, ja isegi põhjaliku ekraanivahetuseni, mis tagab, et teie seade säilitab oma algse võlu ja funktsionaalsuse. Me usume läbipaistvasse protsessi, kus teie andmete terviklikkus ja teie rahuolu on ülimuslikud. Seetõttu pakume oma tööle kuni 12 kuud garantiid, tagame andmete säilimise hoolduse ajal ja pakume tuge ka pärast teenuse osutamist.

Kas see on õrn õhupuhastus alates 18,00 eurost või põhjalik sisemine ülevaatus 76,00 euro eest, me kohandame oma teenuseid vastavalt teie vajadustele. Meie emaplaadi parandused algavad 86,00 eurost, mis peegeldab meie pühendumust taskukohasusele ilma kvaliteedis järeleandmisi tegemata. Ja nende ootamatute õnnetuste korral tagab meie ekraanivahetuse teenus, et teie seade jätkab oma tõeliste värvide kuvamist.

Meie loosung, 'Elusta oma Apple, säilita võlu!', on rohkem kui lihtsalt sõnad. See on lubadus teile, meie kliendile, et kohtleme teie Apple seadet hoolitsusega, mida see väärib, taastades selle endise hiilguse. Kutsume teid külastama meid aadressil Keemia 4, Tallinn.

Vaata rohkem

FIDUCIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin K.

Olen äärmiselt rahul Apple'i seadmete hooldusega, mida sain sellest ettevõttest.

- Jaan T.

Tulin siia, kuna mu iPad'i ekraan oli katki, ja ma olen väga rahul nende teenusega.

- Laura P.

Õnneks leidsin selle ettevõtte ja nad tegid suurepärast tööd. Minu Macbook sai töökorda.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Milles seisneb regulaarse tolmupuhastuse tähtsus teie maci jaoks?

Tolm pole lihtsalt ebameeldiv tüütus; see on elektroonikaseadmete, sealhulgas teie armastatud Maci, kõikjal levinud vaenlane. Koosnedes väikestest osakestest erinevatest allikatest nagu tekstiil, paber, juuksed ja saasteained, võib tolm kiiresti koguneda, eriti Apple'i seadme keerukates komponentides. Kuigi tolm võib tunduda kahjutu, kujutab see olulist ohtu teie Maci sisemisele tööle. Aja jooksul võib tolmukogunemine põhjustada ülekuumenemist, isoleerides kuumust tekitavaid komponente ja takistades jahutussüsteeme. See ei mõjuta mitte ainult teie Maci jõudlust, vaid võib lühendada ka selle

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et sinu apple seade vajab professionaalset hooldust

Apple seadmed on tuntud oma stiilse disaini, kasutajasõbraliku liidese ja võimsa jõudluse poolest. Kuid nagu iga keerukas tehnoloogia, vajavad nad regulaarset h
ssb.ee
Apple seadmed on tuntud oma stiilse disaini, kasutajasõbraliku liidese ja võimsa jõudluse poolest. Kuid nagu iga keerukas tehnoloogia, vajavad nad regulaarset hooldust ja aeg-ajalt professionaalset hoolt, et tagada nende parim töövõime. Apple seadme professionaalsele tähelepanu vajaduse märkide äratundmine võib säästa teie aega, kaitsta teie andmeid ja pikendada seadme eluiga. Professionaalse Apple seadme hoolduse tähtsuse mõistmine Apple seadmed on keerulised masinad, mis saavad kasu sertifitseeritud tehnikute oskuslikust puudutusest. Ise remontimine või probleemide eiramine võib põhjustada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.