Rohkema info nägemiseks:

ANTAARIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 567; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta ANTAARIA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ANTAARIA OÜ maailma, kus iga puutükk jutustab loo ja iga loodu on traditsiooni ning meisterlikkuse tunnistus. Meie eesmärk on luua käsitsi valmistatud puidust esemeid, mis on nii funktsionaalsed kui ka esteetiliselt kaunid, pakkudes ajatut elegantsi ja kestvust.

ANTAARIA OÜ on ettevõte, mis põhineb sügaval austusel traditsiooniliste puidutöövõtete ja käsitöömeisterlikkuse vastu. Me usume, et iga ese, olgu see intarsia või puidust vanker, peaks kandma endas käsitöölise hinge ja looduslike materjalide ilu. Meie meistrid, kes on oma ala tõelised asjatundjad, pühenduvad iga detaili viimistlemisele, et luua esemeid, mis pakuvad rõõmu ja kestavad põlvest põlve.

Meie tootevalikus on lai valik puidust esemeid, millest igaüks on hoolikalt valmistatud, et peegeldada nii traditsioonilist oskusteavet kui ka kaasaegset disaini. Intarsiad, mis on tuntud oma keerukate mustrite ja elegantse viimistluse poolest, on meie eriala. Need dekoratiivsed puitpaneelid sobivad suurepäraselt nii kodude kui ka avalike ruumide kaunistamiseks, pakkudes ainulaadset ja luksuslikku ilmet. 

Puidust vankrid on meie tootevaliku keskmes. Need vankrid ei ole mitte ainult kaunid, vaid ka uskumatult mitmekülgsed. Neid saab kasutada taimede alustena, raamaturiiulitena või isegi loomingulise hoiustamise lahendusena. Iga vanker on valmistatud kõrgeima kvaliteediga puidust ja viimistletud suurima hoolega, et tagada vastupidavus ja ajatu elegants. Lisaks võimaldame klientidel oma soove ja ideid realiseerida, pakkudes kohandatud lahendusi vastavalt individuaalsetele vajadustele ja eelistustele.

Keskkonnasõbralikkus on meile oluline. Kasutame oma toodetes ainult loodussõbralikke materjale ja järgime jätkusuutlikke tootmispraktikaid. Meie puidust esemed on valmistatud kohalikest, vastutustundlikult hangitud materjalidest, mis aitavad säilitada meie planeedi loodusressursse. ANTAARIA OÜ-s oleme pühendunud sellele, et iga meie toode oleks nii kaunis kui ka keskkonnasäästlik, peegeldades meie pühendumust jätkusuutlikkusele ja kvaliteedile.

Meie lugu algab meie käsitööliste oskustest ja pühendumusest. Nad toovad ellu meie esivanemate traditsioone, kasutades vanu tehnikaid ja ühendades neid kaasaegse disainiga. Iga ANTAARIA OÜ ese on rohkem kui lihtsalt toode – see on kunstiteos, mis jutustab loo meisterlikkusest ja loodusest.

Kutsume teid uurima meie kollektsiooni ja leidma täiusliku tüki, mis resoneerib teie esteetilise tundega ja ajatu puidutöö ilu hindamisega. Liituge meiega puidukunsti tähistamisel ja hoidkem traditsiooni ratast pöörlemas põlvest põlve. Avastage ANTAARIA OÜ võlu – kus iga pindla jutustab kirglikkuse, täpsuse ja täiuslikkuse poole püüdlemise loo.

Kontakt

ANTAARIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Evelin S.

Tellisin kohandatud intarsia ja tulemus ületas kõik ootused. Väga rahul!

- Mihkel R.

Suurepärane kvaliteet ja ilus disain. Tõeline käsitöö meistriteos!

- Andres P.

Käsitsi valmistatud vanker on kaunis ja praktiline. Väga rahul ostuga!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks on puidust vankrid ideaalne valik keskkonnateadlikule koduomanikule?

Puidust vankrid, mis kunagi olid maaliliste maastike lahutamatu osa, leiavad nüüd tee tagasi kodukujunduse südamesse. Nende ajatu võlu seisneb soojuses ja autentsuses, mida nad ruumi toovad, tekitades lihtsuse ja minevikuga seotuse tunde. Puidust vankrite maalähedane võlu täiendab mitmesuguseid sisekujundusteemasid, traditsioonilisest kaasaegseni, muutes need tänaste koduomanike jaoks mitmekülgseks valikuks. Keskkonnateadlikkuse kasvades suureneb ka nõudlus jätkusuutliku kodukaunistuse järele. Looduslikest materjalidest valmistatud puidust vankrid sobivad ideaalselt meie sihtrühma

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.