Rohkema info nägemiseks:

EGSA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte tegeleb tööstusmasinate remondi, keevituse, lihvimise ja metalli treimisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

EGSA OÜ on tööstuslike teenuste ettevõte, mille eesmärk on pakkuda kvaliteetset hooldust ja remonti töömasinatele. Meie tegevus keskendub töömasinate remondile, keevitustöödele ja metallitöötlusele, et tagada klientide seadmete tõhus ja usaldusväärne töö.

Me oleme kogenud meeskond, kes jagab ühist kirge kvaliteetsete teenuste pakkumise osas. Meie töötajad on spetsialiseerunud erinevatele valdkondadele, sealhulgas töömasinate hooldusele ja parandamisele. Teame, et masinate töökindlus on äritegevuse oluline osa, seetõttu panustame oma teadmiste ja oskustega nende pikaealisusesse. Regulaarne koolitus ja tehnoloogiliste uuendustega kursisolek on meie jaoks prioriteediks, et tagada parim teenindus.

EGSA OÜ teenuste hulka kuulub töömasinate remont, kus pakume professionaalset hooldust, rikete kõrvaldamist ja varuosade asendamist. Meie tehnilised spetsialistid viivad läbi hooldusprotseduurid ja diagnostika, et tuvastada probleemid enne, kui need mõjutavad tootmisprotsessi. Usume, et regulaarne hooldus aitab vähendada masinate seisakuid ja pikendab nende eluiga.

Keevitustööd on teine oluline teenus, mida pakume. Meie keevitusprotsessid katab erinevaid meetodeid, sealhulgas MIG ja TIG-keevitust. Pakume ka kohandatud lahendusi, mis vastavad kliendi spetsiifilistele vajadustele. Meie eesmärk on tagada iga keevitusprotsessi kõrge kvaliteet, et kõik töötlused oleksid vastavuses tööstusstandarditega.

Metallitöötluse osas pakume laia teenuste valikut, sealhulgas tööstuslikke lihvimistöid, metalli treimist ja laser- ning plaatimistöid. Meie kaasaegsed seadmed võimaldavad meil täita tellimusi kiiresti ja täpselt. Samuti pakume prototüüpide valmistamise teenuseid, et aidata klientidel realiseerida oma ideed ja luua ainulaadseid tooteid.

EGSA OÜ on pühendunud kvaliteedi, usaldusväärsuse ja professionaalsuse tagamisele. Meie eesmärk on luua pikaajalisi suhteid oma klientidega, pakkudes neile parimaid lahendusi ja tuge, et nad saaksid oma äritegevust tõhusalt juhtida.

EGSA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl P.

Täiesti usaldusväärne teenus – minu auto töötab nüüd paremini kui kunagi varem!

- Liisbeth T.

Professionaalne töö ja kiire teenindus, kindlasti tulen siia tagasi.

- Kaisa T.

Suurepärane keevitustöö! Tundub, nagu minu auto poleks kunagi kahjustada saanud.

Töömasinate keevitustööd: kvaliteet ja usaldusväärsus

Töömasinate keevitustööd on äärmiselt oluline osa tööstuslikest tootmisprotsessidest, millel on suur mõju masinate töökindlusele ja pikaealisusele. Keevitamine on protsess, kus metalli või muid materjale ühendatakse kuumuse ja rõhu abil, luues tugevad ja püsivad ühendused. Õigesti teostatavad keevitustööd tagavad masinate ja seadmete usaldusväärse töö ning aitavad vältida rikkeid ja kahjustusi. Miks on töömasinate keevitustööd olulised? Struktuuri tugevus : Töömasinate keevitustööd võimaldavad luua tugevaid ja vastupidavaid ühendusi, mis taluvad suuri koormusi. Kvaliteetne keevitus tagab,

Dropdown

kõik artiklid

Metalli treimine: täpsus ja kvaliteet

Metalli treimine on oluline protsess, mis mängib tähtsat rolli erinevates tööstusharudes, sealhulgas autotööstuses, masinatööstuses ja ehitussektoris. Treimine
ssb.ee
Metalli treimine on oluline protsess, mis mängib tähtsat rolli erinevates tööstusharudes, sealhulgas autotööstuses, masinatööstuses ja ehitussektoris. Treimine on mehaaniline töötlemise meetod, kus metallmaterjalist eemaldatakse materjal, et saavutada soovitud kuju ja mõõtmed. See protsess tagab kõrge täpsuse ja pinnakvaliteedi, mis on hädavajalik paljude rakenduste jaoks. Miks on metalli treimine oluline? Täpne mõõtmine : Metalli treimise protsess võimaldab saavutada täpset lõppmõõtu, mis on oluline komponentide sobitamiseks. Iga detail peab olema õigete mõõtmetega, et tagada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.