Rohkema info nägemiseks:

EVEROK EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 608; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EVEROK EHITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

EVEROK EHITUS OÜ hetkeolukord

Juba 608 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Rainer Freienthal (12.09.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

Everok Ehitus OÜ tegutseb alates 06. novembrist 2006. a.

Everok Ehitus OÜ olulisemad tegevusalad on 1. autohooldus ja remont 2. maastiku hooldus ja korrashoiutööd 3. talvine lumetõrje 2023. aastal andis peamise tulu talvine lumetõrje ja maastikuhooldus. mis moodustasid kogu tulust 62%. Aruandeaasta kogu käive oli võrreldes 2022.aasta käibega 10% suurem. Kui eelneval 2022 .aastal vähenes maastiku hoolduse käive kõige rohkem, ligi 50%, siis aruandeaastal suurenes see kõige rohkem. Kõige rohkem, 51%, vähenes 2022.aastaga võrreldes teede hoolduse käive. Autohooldust mõjutas elektrihinna tõus ja varuosade kallinemine.

Plaanis on majandustegevuse jätkamine samades tegevusvaldkondades ja valdaval samas mahus.

Samuti on plaanis vananenud tehnika järk – järguline väljavahetamine.

Juhatus koosneb ühest liikmest kes on ka ettevõtte tegevjuht.

2023.a.astal arvestas ettevõte juhatuse liikmele töötasu 6199 eurot. Juhatuse liikmele aruandeaastal juhatuse liikme tasu ei makstud.

Juhatuse liikmele ei ole ette nähtud tasu ning soodustusi tema

EVEROK EHITUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.