Rohkema info nägemiseks:

LKW TRUCKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme veo- ja rasketehnika müügiga. Meil on kõikide Eestis tegutsevate suuremate pankade usaldus

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

LKW Trucks on veo- ja rasketehnikaga tegelev ettevõte.

LKW Trucks on ainus veo- ja rasketehnika müügiga tegelev ettevõte, kellel on kõikide Eestis tegutsevate suuremate pankade usaldus. Meile on väga oluline klientide ja koostööpartnerite rahulolu.

Omame pikaajalisi väga häid partnerlussuhted kõikide liisingufirmadega ning meievaheline koostöö on kiire ja tõhus. Meie koostööpartnerite hulka kuuluvad: Citadele, Coop Pank, LHV, Luminor, OP, SEB ning Swedbank.

Meie üks peamistest tegevussuundadest on kvaliteetse komisjonimüügiteenuse osutamine oma klientidele. Omame pikaajalisi häid partnerlussuhteid kõikide liisingufirmadega. Meie müügikeskusest võib leida enamuse Eesti liisingufirmadele tagastatud veo- ja rasketehnikat.

Oleme kvaliteetset ja kõrgelt hinnatud teenust pakkunud juba üle 15 aasta ning selle aja jooksul ostnud, müünud ja vahendanud üle 5000 ühiku.

Peep Põldoja

Peep Põldoja

Olen tegelenud veo- ja rasketehnikaga üle 20 aasta.

Olen panustanud hulgaliselt enda kogemusi, oskusi ning kapitali ettevõtte arengusse saavutamaks kõrget teenuse kvaliteeti. Mulle on väga oluline klientide ja koostööpartnerite rahulolu.

vaata lisaks!

LKW TRUCKS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marek L.

Suurepärane teenindus ja kiire asjaajamine!

- Lauri L.

Usaldusväärne partner veo- ja rasketehnika soetamisel.

- Jaan K.

Suurepärane kogemus ja kiire lahendus. Soovitan kõigile!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LKW TRUCKS OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ LKW TRUCKS peamiseks tegevusalaks on veo- ja rasketehnika müümine ning müügiteenuse osutamine. Aruandeaastal oli ettevõttes tööl 2 töötaja. Peamised finantssuhtarvud 2023 2022 Müügitulu 758 133 1 729 053 Puhaskasum -15 128 20 122 Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 3,60 3,28 Käibe kasv % -56,15 12,86 Puhasrentaablus % -1,99 1,16 ROA -4,42 5,48 ROE -591 6,18 Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid: Käibe kasv (%) = (müügitulu 2023 – müügitulu 2022 / müügitulu 2022 * 100 Puhasrentaablus (%) = puhaskasum/ müügitulu * 100 Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) =

Dropdown

kõik artiklid

Tehnika Euroopast: LKW Trucks kogemus ja eelised

Euroopa riikidest pärit veo- ja rasketehnika soetamine võib olla keeruline ja aeganõudev protsess. Õige tehnilise lahenduse leidmine nõuab mitte ainult spetsial
ssb.ee
Euroopa riikidest pärit veo- ja rasketehnika soetamine võib olla keeruline ja aeganõudev protsess. Õige tehnilise lahenduse leidmine nõuab mitte ainult spetsialiseeritud teadmisi, vaid ka usaldusväärset partnerit, kes suudaks tagada nii tehnilise kvaliteedi kui ka transpordi korralduse sujuvuse. LKW Trucks pakub oma klientidele pikaajalist kogemust ja mitmeid eeliseid, kui tegemist on Euroopast tehnika toomisega. Lai valik ja kvaliteet LKW Trucksil on ligipääs laiale valikule veo- ja rasketehnikale erinevatest Euroopa riikidest. See võimaldab klientidel valida vastavalt nende

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.