Rohkema info nägemiseks:

NOVOT AGENTUUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2780; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NOVOT AGENTUUR OÜ kohta arvamuslugu!"

NOVOT AGENTUUR OÜ hetkeolukord

Juba 2780 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 8 korda.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Tiina Raudsaar (09.05.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

NOVOT Agentuur OÜ on 100% Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mille põhitegevusalaks on reklaami vahendamine meedias, pakkudes klientidele turunduse terviklahendusi, mille põhiline osa on digimeedia teenused; e-poodide loomine ning arendus, samuti kodulehetede tootmine koos järelhaldusega.

Novot Agnetuur OÜ’l on väga pikajaline kogumus pea kõikidel tegevusaladel, omades oma porfellis oma ala juhtivaid tegijad nagu Viking

Security AS, Fertilitas AS, Sunorek AS, KIA Auto AS, Luna Group Estonia AS, Mapri Ehitus OÜ, Liivimaa Lihaveis, Foorum keskus, Arras

Construction Furniture OÜ, Silikaat Grupp, Skepast&Puhkim OÜ, Julianus Inkasso OÜ, Makita OY, Betoonimeister AS, Tartu Ülikool, Maaküte

OÜ, Eesti Punane Rist , K-Projekt AS jne.

2022 majandusaastal oli paljuski investeeringute ja tulevikku vaatamise aasta. Oma teenuste kaasaajastamiseks kaasasime digilahenduste eksperte ning struktueerisime ringi sisemisi protsesse, mis avaldasid ka mõju müügitulule ja ärikasumile.

2023 aastal on plaanis lõpule viia alustatud investeeringud, mille tulemusena saame klientidele pakkuda kvaliteetsemat ja kiiremat teenust, nende ideede elluviimiseks.

Lojaalsete, head finantsseisu omavate koostööpartnerite ning klientide hulk lubab oodata igakülgselt positiivseid trende.

Usume, et omades mitmekesist kliendi- ja teenuste portfelli, saavutame püsitatud eesmärgid. Näeme enda arengut, turu hetke tingimustes, jätkusuutliku ning tugevana.

NOVOT Agentuur OÜ juhatus koosneb ühest liikmest ning aruandeaastal töötas ettevõttes keskmiselt kuus töötajat.

Tiina Raudsaar juhatuse liige

NOVOT AGENTUUR OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.