Rohkema info nägemiseks:

VIIKING EHITUSPARTNER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete vundamentide ja majade ehitamisega, mis ületavad ehitusstandardeid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga kodu südames on vundament, mis peab vastu ajale, ilmastikule ja seinte vahel loodud mälestustele. Siit algab meie lugu. Oleme ettevõte, mis on uhke kvaliteetsete vundamentide ja majade ehitamise üle, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad ehitusstandardeid. Meie missiooniks on rajada alus põlvkondi kestvatele struktuuridele, kasutades mitmesuguseid vastupidavaid materjale, sealhulgas kivi, soojustusklotsi ja puitu.

Meie ekspertiis hõlmab erinevaid ehitusstiile, alates gaasbetoonmajadest kuni puitklotsmajadeni, igaüks neist on loodud pakkuma maksimaalset mugavust ja jätkusuutlikkust. Olgu sinu unistuseks hubane puitkämping või modernne bauroc gaasbetoonist kodu, meie toome sinu visiooni ellu täpsuse ja hoolitsusega.

Meie uuenduslik Soojustatud Rootsi plaat tehnoloogia pakub modernset, energiatõhusat vundamendilahendust, mis ühendab monoliitse vundamendiplaadi sisseehitatud küttesüsteemide ja muude kommunaalteenustega. See lähenemine tagab kiire ja usaldusväärse paigalduse vundamendile, mis on valmis vastu võtma mistahes põrandakatte, mida soovid.

Neile, kes otsivad traditsioonilist stabiilsust, on meie Fibo plokkvundamendid meie kvaliteedi ja vastupidavuse pühendumuse tunnistajaks. Me mõistame, et sinu kodu vundament on kõige kriitilisem element ja me läheneme igale projektile peene arvutusega ja õigete tehnoloogiate järgimisega, et tagada pikaajaline vastupidavus.

Meid valides paned sa kindla aluse oma tulevasele ehitisele, olgu selleks maja, saun, garaaž või terrass. Me austame sinu tähtaegu ja eelarvet, tagades, et sinu projekt valmib õigeaegselt ja sinu finantsplaani piires.

Keskendudes ehituse tipptasemele ja kirg kodude loomise vastu, ei ehita me lihtsalt maju; me kujundame ruume, kus elu hetked hargnevad. Liitu meiega, pannes nurgakivi oma tulevikule. Vundamendid ehitades, kodusid luues!

Kontakt

VIIKING EHITUSPARTNER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martti M.

Täpselt nii, nagu lubati! Suur tänu!

- Anneli L.

Meie kodu vundament on tugev ja vastupidav, täpselt nagu soovisime!

- Kristjan P.

Suurepärane meeskond, kes teeb imelist tööd!

Millised on tuleviku koduehituse olulisimad trendid?

Kui vaatame koduehituse tulevikku, siis mitmed võtmetähtsusega trendid on tekkimas, mis lubavad tööstust ümber kujundada. Neid trende ajendavad tehnoloogilised edusammud, keskkonnaalased mured ja koduomanike eelistuste areng. Nende trendide mõistmine on hädavajalik igaühele, kes soovib ehitada uut kodu või investeerida elamuehituse sektorisse. Ehitustööstus kogeb paradigma nihet, keskendudes jätkusuutlikkusele, efektiivsusele ja tehnoloogiale. See nihe ei ole ainult ehitusmaterjalide ja -meetodite kohta, vaid ka selle kohta, kuidas kodusid kujundatakse ja kuidas need toimivad nende elanike

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagab tugev vundament teie kodu ohutuse ja pikaealisuse?

Kodu vundament on selle aluskivi, nii otseses kui ka kaudses mõttes. See on hoone madalaim koormust kandev osa, mis vastutab struktuuri raskuse ülekandmise eest
ssb.ee
Kodu vundament on selle aluskivi, nii otseses kui ka kaudses mõttes. See on hoone madalaim koormust kandev osa, mis vastutab struktuuri raskuse ülekandmise eest maapinnale. Hästi ehitatud vundament tagab, et hoone suudab vastu pidada mitte ainult gravitatsioonijõududele, vaid ka külgsuunalistele jõududele, nagu tuul või seismiline tegevus. On mitmeid vundamendi tüüpe, sealhulgas plaatvundament, roomikruum ja keldrivundament. Igal tüübil on oma eelised ja need sobivad erinevatele keskkonnatingimustele ja ehitusnõuetele. Tugeva vundamendi tähtsus Tugev vundament on kodu pikaealisuse ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.