Rohkema info nägemiseks:

CAPITALIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1243; jälgijaid - 330. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta CAPITALIA OÜ kohta arvamuslugu!"

CAPITALIA OÜ hetkeolukord

Juba 1243 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 330 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldine majanduskeskkond 2021. aastal alanud kiire hinnatõus jätkus veelgi kiiremini 2022. aastal. Hinnatõusu peatamiseks ja alandamiseks alustas Euroopa Keskpank intressimäärade tõstmist. Seetõttu tõusis seni aastaid negatiivsena püsinud 6-kuu Euribor 2022. aasta lõpuks tasemeni 2,693%. Intressimäärad jätkasid tõusu ka 2023. aastal.

Hinnatõus mõjutas kinnisvarasektoris eelkõige kinnisvara arendusprojekte kasvanud ehitusmaterjalide hinna tõttu, samas kui intressimäärade tõus mõjutas aga eelkõige kinnisvara rahavooprojekte. Majanduse edasine käekäik sõltub suuresti sellest kas hinnatõus Euroopas saadakse kontrolli alla ning kas ja mis tasemetel intressimäärade tõstmine peatub.

Ettevõtte valuutarisk on madal kuna enamik tehingutest teostatakse eurodes. Küll on osa kontserni finantskohustusi ujuva intressimääraga ja maandamata intressiriskiga, mistõttu majanduskeskkonna kõikumisest tulenev baasintressimäärade võimalik suurenemine võib kaasa tuua mõningase intressikulude kasvu.

Konsolideerimisgrupp 2019. aastal asutas Capitalia OÜ kaks tütarettevõtet HITS Kinnisvara OÜ ja HITS Offices OÜ ning suurendas osalust Mident OÜ-s 55 %-ni. 2020. aastal soetas ettevõtte 50% - lise osaluse Luha Arendus OÜs.

2021. aastal suurendas Capitalia OÜ oma osalust HITS Investments OÜ-s 100%-ni.

2022. aastal koosnes kontsern kuuest ettevõttest – emaettevõte ja neli tütarettevõtet ja üks sidusettevõte.

2023 aasta alguses võõrandas Capitalia OÜ oma osaluse Mident OÜ-s.

Ettevõtte majandustegevus

Capitalia OÜ on asutatud 2006. aastal. Ettevõtte põhitegevusala on äripindade arendus ja ostetud pindadel renditeenuse osutamine.

Ettevõtte majandustegevust juhib üheliikmeline juhatus. Koosseisulisi töötajaid ettevõttes 2022. aastal ei olnud, vajalikud majandamistegevused ostab ettevõte vajaduse korral sisse teenusena teistelt ettevõtetelt.

CAPITALIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.