Rohkema info nägemiseks:

A. JÄRVE GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kodumajutusteenust Valga linnas, pakkudes külalistele mugavust, rahu ja kvaliteetset teenindust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Aare Majutusse, kus rahu kohtub koduse mugavusega otse Valga südames. Meie missiooniks on pakkuda võrdset hommikust elamust, mis tundub nagu rahulik põgenemine igapäevasest saginast. Hetkest, mil astute meie külalislahkesse koju, leiate end rahulikust atmosfäärist, mis lubab meeldejäävat peatumist.

Aare Majutuses oleme uhked, et pakume majutusvõimalusi, mis sobivad iga reisija vajadustega. Olgu selleks siis hubane koht kahele, avar peretuba kuni neljale külalisele või luksuslik tuba koos saunaga ja vanniga, oleme iga ruumi hoolikalt kujundanud, et tagada teie mugavus ja rahulolu.

  • Kahesed toad - Ideaalne paaridele või üksikreisijatele, kes otsivad rahulikku ööund.
  • Peretoad - Avarad ja mugavad, mahutavad kuni nelja inimest muretult.
  • Toad saunaga ja vanniga - Neile, kes soovivad luksuse ja lõõgastuse puudutust.
  • Luksustoad - Mugavuse etalon, mõeldud luksuslikuks peatumiseks.

Meie külaliste tunnistused räägivad palju meie teenuse kvaliteedist ja meeldivatest kogemustest Aare Majutuses. Oleme pühendunud ootuste ületamisele ja tagamaks, et iga külaline lahkub täitumustundega ja sooviga tagasi pöörduda.

Kui otsite kodumajutust, mis resoneerib mugavuse ja rahuga, siis otsige kaugemale kui Aare Majutus. Võtke ühendust meie klienditeenindusega, et reserveerida oma rahulik peatus Valga linnas. 

Võta meiega ühendust:
Aare Majutus
Kungla 46, Valga, Eesti
EE/RUS: +372 523 7761 / +372 52 86 446
EE/ENG: +372 5851 6011

A. JÄRVE GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari Mets

Aare Majutuse teenindus oli suurepärane, toad mugavad ja atmosfäär hubane.

- Tanel Tõnisson

Aare Majutus on tõeliselt rahulik koht, kus saab nautida hubast peatuspaika ja kogeda unustamatut puhkust Valga kaunis piirkonnas.

- Kaisa Põder

Aare Majutus – parim asukoht Valgas, rahulik ümbrus, mugavad toad, vastutulelik personal!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks valida kodumajutus hotelli asemel järgmiseks reisiks?

Kodumajutused pakuvad reisijatele võimalust elada koos kohaliku perega, kogeda nende kultuuri, traditsioone ja eluviisi esmalt. Erinevalt hotellidest võimaldavad kodumajutused külalistel luua sideme oma võõrustajatega, mis sageli viib rikkalikuma reisikogemuseni. Meie külalised, alates peredest ja paaridest kuni ärireisijateni, otsivad majutust, mis pakub mugavust, privaatsust ja luksuse puudutust. Nad hindavad kultuurilisi kogemusi ja rahulikku taandumist, eelistades keskseid asukohti, kvaliteetseid mugavusi ja isikupärastatud teenust. Põhjus 1: Isikupärastatud kogemus Kodumajutuse

Dropdown

kõik artiklid

Milliseid ajaloolisi aardeid ja vaatamisväärsusi Valga pakub?

Asudes Eesti ja Läti piiril, on Valga ainulaadne linn, mis toimib kahe kultuuri väravana. Selle strateegiline asukoht on teinud sellest ajaloolise kohtumispaiga
ssb.ee
Asudes Eesti ja Läti piiril, on Valga ainulaadne linn, mis toimib kahe kultuuri väravana. Selle strateegiline asukoht on teinud sellest ajaloolise kohtumispaiga, pakkudes külastajatele segu Eesti ja Läti pärandist. Valga rikas ajalugu on nähtav selle arhitektuuris ja muuseumides. Alates keskaegsetest juurtest kuni iseseisvussõja rollini on linn olnud oluline osa Balti regiooni minevikust. Vaatamisväärsused Valgas Avasta Eesti sõjalugu interaktiivsete eksponaatide ja autentse sõjavarustuse kaudu. See on kohustuslik külastuskoht ajaloohuvilistele ja peredele. Sukeldu kohalikku ajalukku ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.