Rohkema info nägemiseks:

KAGU-AUDIT OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 605; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KAGU-AUDIT OÜ kohta arvamuslugu!"

KAGU-AUDIT OÜ hetkeolukord

Juba 605 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kagu-audit OÜ alustas tegevust 2006.a. märtsis. Peamiseks tegevusalaks on audiitorteenuste ning sellega kaasnevate teenuste osutamine.

Audiitorbüroos tegutses kaks Audiitorkogudsse kuuluvat vandeaudiitorit. Alates 1.juuli 2021.a. jätkab audiitorbüroos tööd üks töötaja.

Tulenevalt Audiitortegevuse seadusest on audiitorühingul sõlmitud kohustuslik kutsekindlustus kindlustusfirmas AB "Lietuvas draudimas" Eesti filiaal.

Kagu-audit OÜ 2022.a. käive moodustas 26650 eurot ( 2021.a. oli käive 23014 eurot). Osaühingu käibe moodustas auditeerimisteenuse osutamine. Raamatupidamisteenuseid ja konsultatsioone osutatakse vandeaudiitorile kuuluvate teiste firmade kaudu, mis on ka ühtlasi peamisteks tegevusteks.

2011.a. viis AJN (Audiitortegevuse järelvalvenõukogu) läbi Kagu-audit OÜ kutsetegevuse kvaliteedikontrolli. 2012.a tunnistas AJN oma otsusega osaühingu poolt osutatavate teenuste kvaliteedi nõuetele vastavaks ja kutsetegevuse kvaliteedikontrolli läbituks.

2012.a. sooritasid osaühingu mõlemad vandeaudiitorid edukalt Audiitortegevuse seadusega ettenähtud kutseeksami

VKS-testi mooduli ning lisaks läbiti edukalt avaliku sektori vandeaudiiitori taseme eksamid.

2014.a. otsustas AJN läbi viia Kagu-audit OÜ-s kutsetegevuse kvaliteedikontrolli seoses avaliku huvi üksusele teenust osutanud audiitorfirmale kehtiva kontrolli sagedusega. Kvaliteedikontroll viidi läbi 2015.a. jaanuaris. AJN tunnistas osaühingu poolt osutatavate teenuste kvaliteedi nõuetele vastavaks ja kutsetegevuse kvaliteedikontrolli edukalt läbituks.

2020.a. viis AJN läbi Kagu-audit OÜ kutsetegevuse kvaliteedikontrolli. 2021.a tunnistas AJN oma otsusega osaühingu poolt osutatavate teenuste kvaliteedi nõuetele vastavaks ja kutsetegevuse kvaliteedikontrolli läbituks.

Tulenevalt erialaste teadmiste täiendamise vajadusest ja Audiitortegevuse seaduse nõudest osaleti 2022a.

mitmesugustel erialastel koolitustel.

Järgmise majandusaasta tegevussuundades muudatuse ette näha ei ole.

Plaanis ei ole suuremaid investeeringuid.

KAGU-AUDIT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.