Rohkema info nägemiseks:

KROONIMÄE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 407; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KROONIMÄE OÜ kohta arvamuslugu!"

KROONIMÄE OÜ hetkeolukord

Juba 407 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kroonimäe OÜ põhitegevus on jätkuvalt tööstusautomaatikaalaste teenuste pakkumine. Kitsam profiil on PLC (programmeeritavate loogika kontrollerite) hooldus, paigaldus ja nende juhtprogrammide koostamine või täiustamine. Samuti on võimalik pakkuda tööstusautomaatikaalast konsultatsiooni ja seadmetele ning süsteemidele hinnangu teostamist. Sidustegevusteks on automaatika ja elektriprojektide projekteerimine.

Püsikliendiks oli endiselt Vireen AS. Põhitehevuseks on kujunenud tööstusseadmete ja põllumajandusseadmete automaatika projekteerimine ja rajamine koos kaughaldusega.

Samuti kestab koostöö toiduaine tööstusseadmete tootjatega tootmisliinide juhtimiseks ja automatiseerimiseks.

2022.aastal oli ettevõtte müügitulu 49,3 tuhat eurot, kahjum 2,5 tuhat eurot.

Tulevikusuunad on endise tegevuse jätkamine, pakkudes vajadusel ka elektri- ja automaatika projekteerimist, millele lisandub uute seadmete paigaldus või vanade seadmete renoveerimine.

KROONIMÄE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.