Rohkema info nägemiseks:

RETROMARK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte pakub kvaliteetseid PVC, klaas-alumiiniumist ja puidust aknaid ning uksi professionaalse paigaldusega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast RETROMARK OÜ-sse kus me usume, et iga kodu ja kontor väärivad aknaid ja uksi, mis pole mitte ainult funktsionaalsed, vaid on ka ülima käsitööoskuse ja disaini tunnistajad. 

Meie PVC akende valik on loodud pakkuma vastupidavust, energiatõhusust ja kaasaegset välimust, mis peab vastu ajale. Pakume klaas-alumiinium aknaid, mis ühendavad alumiiniumi tugevuse ja klaasi esteetilise selguse, luues täiusliku harmooniani. Meie puidust aknad ja uksed on valmistatud parimatest puitudest, tagades, et iga tükk on ainulaadne.

RETROMARK OÜ-s me ei müü lihtsalt tooteid; me avame võimaluste maailma. Olgu tegemist kodu renoveerimise, uue ehitamise või äripinna uuendamisega, meie ekspertide meeskond on pühendunud teile sujuva paigalduskogemuse pakkumisele.

Oleme uhked oma põhjaliku tähelepanu ja täiuslikkuse püüdluse üle. Alates esialgsest konsultatsioonist kuni lõpliku paigalduseni tagame, et iga samm viiakse läbi täpsuse ja hoolikusega.

Valige RETROMARK OÜ aknad ja uksed, mis teevad rohkem kui täidavad ava. Valige meid lahendused, mis toovad teie maailma valgust, tõhusust ja ilu. Võtke meiega täna ühendust, et alustada teekonda heledama ja kaunima keskkonna poole.

+372 5698 9899

RETROMARK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi

Akende ja uste valik on lai, teenindus suurepärane.

- Marten

Kvaliteetne paigaldus, vastupidavad tooted.

- Priit

Keskkonnasõbralikud uksed ja aknad, täpselt nagu lubatud.

RETROMARK OÜ tegevusaruanne 2022

Retromark OÜ tegevusalaks on aknaraamide,ukse ja aknaluukide paigaldus, värvimise ja klaasimisega seotud lõppviimistlustööd ja paigaldustöödega seotud lihvimine, vahatamine. Osakapital Osakapitalis muutusi 2022. aastal ei toimunud. Osakapitali suurus oli 2556 eurot. Investeeringud 2022.a. tehti investeeringuid põhivaradesse 14 000 eurot (2021 - 4 582 eurot ). Tulud, kulud, kasum Osaühingu 2022.a. kasum moodustas 15 976 eurot (2021 - 2 587 eurot). Peamised finantsnäitajad 2022.a. 2021.a. Äritulu (eur) 182 547 166 869 Ärikasumi määr 10,03% 2,30% Puhaskasum/kahjum (eur) 15 976 2 587

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks valida oma koju pvc aknad

Poliivinüülkloriid, mida tuntakse paremini PVC nime all, on mitmekülgne plastmaterjal, mida on laialdaselt kasutatud ehitustööstuses, eriti akende valmistamisel
ssb.ee
Poliivinüülkloriid, mida tuntakse paremini PVC nime all, on mitmekülgne plastmaterjal, mida on laialdaselt kasutatud ehitustööstuses, eriti akende valmistamisel. PVC aknad on koduomanike, kinnisvaraarendajate ja renoveerimisettevõtjate seas populaarsust kogunud oma arvukate eeliste tõttu. PVC aknad on valmistatud plastist nimega plastifitseerimata polüvinüülkloriid. See materjal on tuntud oma vastupidavuse, ilmastikukindluse ja suurepäraste soojustusomaduste poolest. Võrreldes traditsiooniliste materjalidega nagu puit või metall, pakuvad PVC aknad ainulaadset eeliste kombinatsiooni, mida

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.