Rohkema info nägemiseks:

UNIFIED DIALOGS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 102; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta UNIFIED DIALOGS OÜ kohta arvamuslugu!"

UNIFIED DIALOGS OÜ hetkeolukord

Juba 102 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus

OÜ Unified Dialogs asutati 2007. aastal. Osaühingu põhiliseks tegevusalaks on tarkvara tootmine, mis moodustas ca 80% aastasest käibest. Ülejäänud käibe moodustas põhiliselt andmetöötlus endakoostatud tarkvara abil. OÜ Unified

Dialogs ekspordib oma teenused Rootsi.

Tulud, kulud ja kasum

OÜ Unified Dialogs 2023. aasta müügitulu oli 120000.- eurot, 2022.aastal 134600.- eurot, aruandeaasta tulem - kasum 1149 eurot.

Personal

Osaühingul on tellimuste täitmiseks sõlmitud pikaajalised lepingud kahe füüsilisest isikust ettevõtjaga.

2023.aastal palgalisi töötajaid ei olnud.

Juhatuse liikmele 2023. aastal töötasu ei makstud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2024. aastal jätkub tarkvaraarendus samadel alustel ning samas mahus. Uute klientide lisandumisel võib suureneda andmetöötluse osakaal käibes.

UNIFIED DIALOGS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.