Rohkema info nägemiseks:

ÜLELAHE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on eritellimusel mööbli ja tootedisaini loomine ning väiksemad ehitus- ja puusepatööd.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus iga mööbliese jutustab loo ja iga ehitusprojekt on kvaliteetse käsitöö tunnistus. ÜLELAHE OÜ-s ei ole me lihtsalt ehitajad ja disainerid; oleme käsitöölised, kes on pühendunud ruumide loomisele, mis resoneerivad teie isikliku stiili ja vajadustega.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav- meie erialaks on eritellimusel mööbli ja tootedisaini loomine, samuti väiksemad ehitus- ja puusepatööd. See tähendab, et oleme pühendunud teie visiooni elluviimisele, olgu selleks siis eritellimusel valmistatud mööbliese, mis sobib teie ruumi ideaalselt, või ehitusprojekt, mis nõuab peent puudutust.

Meie teenuste hulka kuulub eritellimusel mööbli ja tootedisaini loomine, mis on kohandatud teie täpsete spetsifikatsioonide järgi. Olgu selleks elegantsed riiulid, mis esitlevad teie lemmikraamatuid ja aardeid, või spetsiaalselt loodud esemed, mis sulanduvad sujuvalt teie elu- või töökeskkonda, meie töö on mõeldud teie ruumi täiustamiseks ja teie ainulaadse stiili peegeldamiseks.

Neile, kes vajavad väiksemaid ehitustöid või ehituspuusepatöid, toob meie meeskond sama pühendumuse ja täpsuse. Me mõistame, et isegi kõige väiksemad detailid võivad teha suure erinevuse, mistõttu suhtume igasse projekti, olenemata selle suurusest, suurima hoole ja professionaalsusega.

ÜLELAHE OÜ-s usume, et teie keskkond peaks olema sama ainulaadne kui teie ise. Seetõttu ütleme, teie ruumi loomine, detailhaaval! Las me aitame teil luua ruumi, mis pole mitte ainult funktsionaalne, vaid ka teie isiksuse ja püüdluste peegeldus.

Liituge meiega sellel muutuste teekonnal ja loome koos midagi erakordset.

Kontakt

ÜLELAHE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina M.

Suurepärane käsitöö ja kiire tähtaeg.

- Marko K.

Kvaliteetne käsitöö, täpsus ja sõbralik meeskond. Tõeline leid!

- Pille R.

Väga rahulik ja professionaalne teenindus. Soovitan kindlasti!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas võib eritellimusel tehtud mööbel Teie kodu täiustada?

Teie kodu muutmine teie isiklikku stiili ja funktsionaalseid vajadusi peegeldavaks paigaks on loovuse ja valiku teekond. Eritellimusel mööbel mängib selles transformatsioonis võtmerolli, pakkudes lahendusi, mida masstoodang lihtsalt ei suuda. Selles postituses uurime viit viisi, kuidas eritellimusel mööbel võib teie eluruumi revolutsioneerida. Kohandatud sobima Teie ruumiga Eritellimusel mööbel võimaldab teil ära kasutada iga tolli teie kodus, eriti väiksemates linnakorterites. Erilahendustega esemed saab kujundada sobima kummalistesse nurkadesse, treppide alla või isegi seintesse ehitatud,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas ühendab puidutöö funktsionaalsuse ja esteetika?

Puidutööd peetakse sageli lihtsaks ametiks, mis keskendub puidust konstruktsioonide ehitamisele ja parandamisele. Kuid see on palju enamat. Puidutöö on kunstivo
ssb.ee
Puidutööd peetakse sageli lihtsaks ametiks, mis keskendub puidust konstruktsioonide ehitamisele ja parandamisele. Kuid see on palju enamat. Puidutöö on kunstivorm, mis on kujundanud inimtsivilisatsiooni aastatuhandeid, pakkudes nii funktsionaalseid kui ka esteetilisi panuseid meie ehitatud keskkonda. Alates iidsete egiptlaste keerukast puutööst kuni renessansi suurte puidutöö saavutusteni on käsitöö mänginud arhitektuuriajaloos keskset rolli. Need ajaloolised näited esitlevad puidutööd mitte ainult varjupaiga loomise vahendina, vaid ka kultuuriliste väärtuste ja kunstilise visiooni

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.