Rohkema info nägemiseks:

OIDER AUTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 945; jälgijaid - 14. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta OIDER AUTO OÜ kohta arvamuslugu!"

OIDER AUTO OÜ hetkeolukord

Juba 945 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Täielikult Eesti kapitalil põhinev kaubabetooni transportteenust osutav Oider Auto OÜ on aastaaruande esitamise hetkeks tegutsenud juba 16 aastat. Ettevõte on registreeritud Järvamaale, kuid osutab transportteenust nelja betoonimikseri ja ühe pumiga üle Eesti. Suurimaks püsikliendiks on jätkuvalt HC

Betoon AS, kelle kõrval andsid sissetulekut ka väiksemad ehitusettevõtted.

2022. majandusaasta oli ettevõtte jaoks aktiivne aasta. Ettevõtte müügikäive oli 439822 eurot, kasv võrreldes eelnenud majandusaastaga ca 12%. Teist aastat järjest tekkinud kahjumi tingis põhisisendite prognoosimatu hinnatõus (näiteks ainuüksi kütusekulud suurenesid ca 23%, kulud kaupadele, materjalidele ja teenustele kokku aga 25%.) ja kahjum kasvas võrreldes eelnenud majandusaastaga ca 29%. Üldjoontes oli aasta siiski rahuldav, sest suudeti täita kõik oma kohustused ja pisut ka investeerida, mida võimaldas eelnevate perioodide säilitatud kasum ning piisav rahapuhver.

Juhatuse liikmele 2022. majandusaastal juhatuse liikme tööülesannete täitmise eest tasusid ei arvestatud.

Töölepingulisi töötajaid oli ettevõttes aasta keskmisena 4 (viiest töötajast 2 töötavad osalise tööajaga) ning arvestuslik töötasude kogusumma oli 53777 eurot.

Plaanid 2023: ülisuur inflatsioon teeb ettevaatlikuks, eriti investeeringute kavandamisel, majanduses valitsev olukord võib mõjuda ka töömahule, sest ehitushinnad on utoopilised. Pidevalt ja palju muutuv kütuse hind raskendab olukorda transpordisektoris samuti tõsiselt. Ka palgasurve on jätkuvalt suur. Eelnevat arvestades jätkatakse olemasoleval kursil ja baasiga, laienemist plaani võtnud pole. Küll aga vajaks uuendamist veopark, mida ka soodsate võimaluste ilmnedes teha soovime.

OIDER AUTO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.