Rohkema info nägemiseks:

HAMMARPLAST MEDICAL AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1396; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HAMMARPLAST MEDICAL AS kohta arvamuslugu!"

HAMMARPLAST MEDICAL AS hetkeolukord

Juba 1396 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

2023. aasta oli AS Hammarplast Medical täismahuline tootmisaasta, mis tähendab, et tehas töötas läbi aasta.

Kliendid:

Kliendibaas aasta jooksul ei muutunud.

Kokku 8 klienti. Tellimused olid suhteliselt stabiilsed. Kolm suuremat klienti hõlmasid ca 75% kogu tootmismahust. Kuigi formaalselt on meil ainult 1 klient – emafirma Hammarplast Medical AB, siis selguse huvides nimetame siinkohal klientideks firmasid kelledele Hammarplast Medical

AS tooteid müüb läbi emafirma.

2023. aasta tootmismahud olid sarnased prognoosidele.

Tootmine:

Kõik tellimused täideti. Hilinemisi esines – valdavalt olid põhjuseks komponentide tarnete hilinemised ja/või tarneaegade märkimisväärne pikenemine.

Kvaliteet:

AS Hammarplast Medical püstitas aastal 2023. aastal endale seatud kvaliteedieesmärgid. Esines mõningaid reklamatsioone üksikute toodete kvaliteedile.

Rahalisi kulusid kvaliteediprobleemidest ei tulenenud.

Ladu/Müük:

Valmistoodangu laovarud olid stabiilsed – üldiselt kogu kuu jooksul toodetud toodang müüdi jooksva kuu jooksul ning samal kuul toodetud valmistoodangu laovaru hiljemalt järgmise kuu jooksul.

Eesmärgid 2024

Täita ettevõttele püstitatud eesmärgid – kvaliteetne ja efektiivne tootmine. Uute projektide majja toomine ja nende edukas juurutamine.

2023 2022

Puhasrentaablus 1,16% 5,96% puhaskasum / müügitulu * 100

ROA 2,43% 12,65% puhaskasum / varad kokku *100

ROE 3,33% 17,30% puhaskasum/omakapital kokku * 100

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 3,68 3,66 käibevara/ lühiajalised kohustused

HAMMARPLAST MEDICAL AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.