Rohkema info nägemiseks:

SARELLI KONSULTATSIOONID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 476; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SARELLI KONSULTATSIOONID OÜ kohta arvamuslugu!"

SARELLI KONSULTATSIOONID OÜ hetkeolukord

Juba 476 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Majandusaasta

Majandusaasta algus 01.01 ja majandusaasta lõpp 31.12.

Aruandeaasta jooksul aset leidnud olulisemad sündmused 1. koostöö jätkumine erinevate autotootjate tehaste tütarfirmade ja maaletoojatega,

CitNOW automotive video’ga ning edasimüüjate gruppidega läbi erinevate koolitus ja konsultatsiooniprojektide koolitus- ja konsultatsioonipartnerina.

Loomulikult mõjutas sõda Ukrainas, energiahindade väga oluline tõus ja Euribor’i tõus ka koolitus- ja nõustamisvaldkonna ning meie klientide tegevust. Tänu meie aktiivsusele, muutustega sobitumisele ning paljudele suurepärastele klientidele ja kolleegidele õnnestus teostada ja läbi viia mitmeid F2F ja VCT koolitusprojekte nii

Eestis, Baltikumis kui mitmetes Euroopa riikides.

Sarnaseid trende ja võimalusi näeme jätkumas ka 2023.

2. Jätkuvalt teeme tööd ja suhtleme nii uute autovaldkonna klientide võitmise kui hoidmise nimel Baltikumis kui laiemalt rahvusvahelistel turgudel. Rõõm on näha potentsiaali alustada 2023 kevadest koostööd uue suure kliendiga Baltikumis.

Peamised tegevusvaldkonnad, toote- ja teenuste grupid 1. koolituste korraldamine; 2. konsultatsiooniteenused; 3. sõidukite ost, müük ja remont; 4. turundusürituste korraldamine; 5. tehingud kinnisvaraga; 6. seadmete, transpordivahendite ning muu vara soetamine, müük ja rendile andmine.

Ettevõtte tegevuskeskkonna üldine (makromajanduslik) areng ja selle mõju ettevõtte majandustulemustele

Üldine tegevuskeskkond on aruandeaastal on tugevasti mõjutatud globaalsetest poliitilistest ja majandusprobleemidest.

Kindlasti peab silmas pidama EU, Venemaa, Hiina ja USA majanduse ja turuga ning Ukraina sõja ning Euribor’iga seonduvaid arenguid. Samuti meie äritegevuse hooajalisust ja majandustegevuse tsüklilisust.

Kogu 2022 tegevus, muutused ja õppetunnid annavad hea aluse liikuda edasi 2023 aastasse ja jätkata tegevuse ülesehitamist ning tegevusmahu kasvatamist lähtuvalt pidevalt muutuvale keskkonnale ning meie eesmärkidele.

SARELLI KONSULTATSIOONID OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.