Rohkema info nägemiseks:

UNIRO GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5623; jälgijaid - 40. Arvustusi - 4; Artikleid 4+ "Kirjuta UNIRO GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga struktuuri südames on pühendumuse, täpsuse ja pideva suurepärasuse otsingu lugu. See on UNIRO GRUPP OÜ olemus, kus me ei ehita lihtsalt keskkondi; me loome pärandeid. Põhinedes ulatuslikel üldtöövõtu, ehituse ja viimistlusteenustel, oleme saanud sünonüümiks kvaliteedile ja kliendirahulolule.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Ehitame tulevikku, ületame ootusi!' Iga meie ettevõetud projekt on rohkem kui lihtsalt töö; see on pühendumus luua midagi, mis peab ajaproovile vastu. Esimesest plaanist viimase pintslitõmbeni töötab meie oskuslik meeskond väsimatult, et iga detail peegeldaks meie pühendumust suurepärasusele.

Meie teenused hõlmavad laia valdkondade ekspertiisi, sealhulgas üldine ehitus, projektijuhtimine ja spetsialiseeritud viimistlustööd. Oleme uhked oma võime üle hallata ehituse kõiki aspekte, tagades klientidele sujuva ja kooskõlalise protsessi. Olgu selleks krohvimine, pahteldamine, kruntimine, värvimine, tapeetimine, plaatimine või akende, uste ja parketi paigaldamine, meie meeskond toimetab laitmatuid tulemusi, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad ootusi.

Meie portfell on tunnistus meie mitmekülgsusest ja ekspertiisist, aastate jooksul on valminud lai valik projekte. Iga projekt, olgu see siis aastast 2022 või nii kaugel kui 2007, näitab meie pühendumust kvaliteedile ja usaldust, mida meie kliendid meisse panevad. Kutsume teid uurima meie Valminud objekte, et näha meie võimete ulatust ja meisterlikkuse sügavust.

UNIRO GRUPP OÜ mõistab, et meie tööl on oluline mõju kogukondadele, keda me teenindame. Seetõttu oleme pühendunud kõrgeimate keskkonnakaitse ja kvaliteedijuhtimise standardite järgimisele, mida tõendavad meie ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 sertifikaadid.

Astuge teekonnale meeskonnaga, kes väärtustab täpsust, vastupidavust ja esteetilist suurepärasust. Las me muudame teie visiooni reaalsuseks. Küsimuste ja järgmise projekti arutamiseks palun võtke meiega ühendust. Koos ehitame tulevikke ja ületame kõik ootused.

uuri lisaks!

UNIRO GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Herki L.

Olen väga rahul töö kvaliteedi ja tähtaegadega.

- Jaan L.

Professionaalne ja kliendikeskne. Jäin tulemusega väga rahule.

- Erik R.

Esmaklassiline töö ja sõbralik suhtumine. Soovitan soojalt!

5 trendi, mis kujundavad eesti ehitustööstuse tulevikku

Eesti ehitustööstus on olulisel pöördepunktis, kus innovatsioon ja jätkusuutlikkus on selle evolutsiooni eesotsas. Tulevikku vaadates koorub välja mitmeid võtmetrende, mis on hakkamas ümber kujundama ehitusprojektide juhtimist ja teostust. Selles blogipostituses uurime viit olulist trendi, mis mõjutavad Eesti ehitustööstuse tulevikku. 1. Digitaliseerimine ja ehitustehnoloogia Ehitusteabe modelleerimine (BIM) on revolutsiooniliselt muutmas Eesti ehitustööstust. BIM-tehnoloogia võimaldab luua digitaalseid esitusi füüsilistest ja funktsionaalsetest omadustest. See soodustab paremat

Dropdown

kõik artiklid

Iso sertifitseerimise tähtsus ehituskvaliteedis

Rahvusvaheline Standardiorganisatsioon (ISO) töötab välja ja avaldab rahvusvahelisi standardeid, mis tagavad toodete ja teenuste kvaliteedi, ohutuse, efektiivsu
ssb.ee
Rahvusvaheline Standardiorganisatsioon (ISO) töötab välja ja avaldab rahvusvahelisi standardeid, mis tagavad toodete ja teenuste kvaliteedi, ohutuse, efektiivsuse ja vahetatavuse. ISO sertifitseerimine on kolmanda osapoole kinnitus, et ettevõte töötab vastavalt rahvusvaheliselt tunnustatud ISO juhtimissüsteemidele. Ehitustööstuses ei ole kvaliteet mitte ainult eelistus, vaid vajadus. ISO sertifikaadid on olulised, kuna need pakuvad ettevõtetele raamistikku, et tagada kliendi ootuste ja regulatiivsete nõuete täitmine. ISO sertifitseerimise eelised ehituskvaliteedi jaoks ISO 9001, mis on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.