Rohkema info nägemiseks:

NÕMM INSENERID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Seadmete väljatöötamine ning nõustamine masinaehituse valdkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Nõmm Insenerid OÜ on spetsialiseerunud masinaehituslikule projekteerimisele ja tootearendusele, pakkudes kõrgetasemelisi tehnilisi lahendusi tööstussektoris. Meie eesmärk on aidata klientidel välja töötada innovaatilisi seadmeid ja tootmisliine, tagades nende efektiivsuse ja töökindluse.

Meie ettevõte asutati 2007. aastal Peeter Nõmme poolt, kellel oli toona juba üle kümne aasta kogemust tehnoloogia ja konstruktsiooni valdkonnas. Nõmm Insenerid OÜ kasvas kiiresti ja saavutas tuntuse kvaliteetsete projekteerimislahenduste ning tehnilise nõustamise valdkonnas. Tänaseks oleme uhked oma laia teenusteportfelli üle, mis hõlmab kõikvõimalikke masinaehituslikke projekteerimise teenuseid, tootearendust ja prototüüpide valmistamist.

Meie peamine tegevusala on masinaehituslik projekteerimine tööstusettevõtetele, kus pakume täislahendusi alates lõiketöötlusseadmete ja konveierite projekteerimisest kuni virnastus- ja kassetist etteande seadmete arendamiseni. Meie spetsialistid on kogenud hüdrauliliste kraanade komponentide projekteerimises ning puidu- ja metallitööstuse seadmete loomises, tagades, et iga projekt vastab kliendi vajadustele ja ootustele.

Tootearenduse valdkonnas pakume laia valikut teenuseid, sealhulgas prototüüpide valmistamist ja kujundamise lahenduste pakkumist. Meie meeskond töötab tihedas koostöös klientidega, et arendada uusi tooteid ja tehnoloogiaid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedi- ja efektiivsuse standarditele. Projekti juhtimine on meie jaoks oluline osa, et tagada sujuv ja efektiivne arendusprotsess.

Tehnilise nõustamise teenuste hulka kuuluvad tehnoloogia valiku nõustamine, probleemide analüüs ja lahendamine, samuti arendusprojektide juhtimine. Pakume ka toetuste taotlemise teenuseid, aidates ettevõtetel leida sobivaid rahastamisvõimalusi tootearenduseks ja masinate projekteerimiseks.

Nõmm Insenerid OÜ eesmärk on olla usaldusväärne partner, kes pakub innovaatilisi ja efektiivseid lahendusi, aidates meie klientidel saavutada nende ärieesmärke. Meie pikaajaline kogemus ja pühendumus kvaliteedile teevad meist parima valiku kõikides masinaehituslikkude projekteerimise ja tootearenduse vajadustes.

kodulehele

NÕMM INSENERID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Madis K.

Professionaalne teenindus ja kiire tegutsemine. Nõmm Insenerid OÜ on usaldusväärne partner meie arendusprojektides.

- Kaimar R.

Toetuste taotlemine ja tehniline nõustamine olid hästi korraldatud. Soovitan kindlasti nende teenuseid.

- Rainer S.

Kohene ja professionaalne teenindus. Prototüüpide valmistamine läks kiirelt ja probleemideta. Soovitan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Teie usaldusväärne partner masinaehituslikus inseneriteenuses

Seadmete arendamine on keeruline ja nõuab tihedat koostööd erinevate spetsialistidega. Meie ettevõttel on välja kujunenud laialdane koostöövõrgustik, mis hõlmab järgmisi valdkondi: Jõuautomaatika projekteerimine ja programmeerimine: Pakume teenuseid, mis hõlmavad jõuautomaatika süsteemide projekteerimist ja nende programmeerimist, et tagada täpsed ja efektiivsed tootmisprotsessid. Elektroonika: Meie elektroonika eksperdid töötavad välja täpsed ja usaldusväärsed elektroonilised lahendused, mis toetavad teie seadmete ja süsteemide töökindlust. Ehituskonstruktsioonide projekteerimine:

Dropdown

kõik artiklid

Tootearendus ja kujundamine: tehniline nõustamine innovatsiooni saavutamiseks

Tootearendus ja kujundamine on äri- ja tööstusmaailmas kriitilise tähtsusega valdkonnad, mis hõlmavad uute toodete ja tehnoloogiate loomist ning olemasolevate t
ssb.ee
Tootearendus ja kujundamine on äri- ja tööstusmaailmas kriitilise tähtsusega valdkonnad, mis hõlmavad uute toodete ja tehnoloogiate loomist ning olemasolevate toodete täiustamist. Efektiivne tootearendus ja kujundamine võivad märkimisväärselt suurendada ettevõtte konkurentsivõimet, pakkuda paremat väärtust klientidele ja luua uusi turuvõimalusi. Selle protsessi käigus mängib tehniline nõustamine võtmerolli, aidates ettevõtetel saavutada oma eesmärke ja lahendada keerulisi tehnilisi probleeme. Tootearendus ja kujundamine: uuenduste ja efektiivsuse tõstmine Tootearendus on protsess, kus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.