Rohkema info nägemiseks:

SOLIDAGO TRANS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1034; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SOLIDAGO TRANS OÜ kohta arvamuslugu!"

SOLIDAGO TRANS OÜ hetkeolukord

Juba 1034 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,4 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne Tegevusaruanne Tegevjuhtkonna deklaratsioon OU “Solidago Trans” juhatus on ariseadustikust lahtuvalt koostanud raamatupidamise aastaaruande, mis kajastab oigesti ja oiglaselt ariuhingu vara, kohustusi ja omakapitali ning majandustegevuse tulemust ja rahavoogusid. Raamatupidamise aastaaruande koostamisel on jargitud raamatupidamise seaduse ja Eesti hea raamatupidamistava noudeid.

Raamatupidamise aastaaruandes kajastuvad olulised vara ja kohustuste hindamist mojutavad asjaolud, mis ilmnesid bilansi kuupaeva 01.01.2022 ja aastaaruande koostamispaeva 31.12.2022 vahemikul. Vara ja kohustusi on hinnatud kaalutletud ja konservatiivsetel alustel.

Raamatupidamise aastaaruande koostamine nouab hinnangute andmist. Need hinnangud pohinevad aktuaalsel informatsioonil ariuhingu seisundist ning kavatsustest ja riskidest raamatupidamise aastaaruande koostamispaeva seisuga. Majandusaastal voi varasematel perioodidel kajastatud majandustehingute loplik tulemus voib erineda kaesoleval perioodil antud hinnangust. Juhatuse hinnangul on OU Solidago Trans jatkuvalt tegutsev majandusuksus. Juhatus kinnitab 2022.a aastaaruande koostamise oigsust ja taielikkust. Tallinnas, 11.07.2022.a

SOLIDAGO TRANS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.