Rohkema info nägemiseks:

JOKELA CAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 389; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta JOKELA CAPITAL OÜ kohta arvamuslugu!"

JOKELA CAPITAL OÜ hetkeolukord

Juba 389 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Jokela Capital OÜ asutati 2007. aasta alguses.

Käesoleval aruandeaastal hallati investeeringuid aktsiatesse, mida on plaanis jätkata ka järgneval aruandeperioodil.

24.veebruaril 2022 algas Venemaa Föderatsiooni relvajõudude rünnak Ukraina vastu. Ettevõtte majandustegevust see sisuliselt ei mõjutanud.

Samuti puudus sisuline mõju 2020. aasta alguses kinnitatud koroonaviiruse COVID-19 poolt põhjustatud piirangutel. Antud sündmusel puudus oluline mõju ettevõtte tegevusele, kuna ettevõtte investeeringud on peamiselt tehtud ettevõtetesse, keda samuti olukord väga ei mõjutanud.

Sellest tulenevalt on ettevõttel jätkuvalt maksevõimelised kliendid ja äritegevus jätkub tavapärasel moel.

Ettevõtja tegevusega olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid ei kaasne.

Oma igapäevases tegevuses puutub ettevõtja kokku erinevate riskidega, mille juhtimine on oluline ning lahutamatu osa ettevõtja äritegevusest.

Ettevõtja võime identifitseerida, mõõta ning kontrollida erinevaid riske on oluliseks sisendiks kasumlikkusele. Risk on juhtkonna poolt defineeritud kui võimalik negatiivne kõrvalekalle oodatavast finantstulemusest. Peamisteks riskifaktoriteks on tururisk (sh valuutarisk, hinnarisk ja intressirisk), krediidirisk, likviidsusrisk ja tegevusrisk ning kapitalirisk. Ettevõtja riskijuhtimise aluseks on Nasdaq Tallinna Börsi,

Finantsinspektsiooni ja teiste regulatiivsete organite poolt seatud nõuded, üldiselt aktsepteeritud raamatupidamisstandardite ja hea tava jälgimine ning ettevõtja sisemised regulatsioonid ning riskipoliitikad. Riskide juhtimine üldisel tasandil sisaldab riskide määratlemist, mõõtmist ning kontrollimist.

Võttes arvesse äri- ja finantskeskkonna prognoose järgnevaks aastaks, on ettevõte põhieesmärkideks positsiooni tugevdamine ja tegevuse laiendamine.

Aruandeaastal oli ettevõttes1 töötaja.

Juhatus koosneb ühest liikmest, kellele aruandeaastal juhatuse liikme tasu makstud ei ole.

Juhatuse liikmele tema tagasikutsumise või ametist lahkumise korral kompensatsiooni ette nähtud ei ole.

Peamised finantssuhtarvud: 01.07.2022-30.06.2023 01.07.2020-30.06.2022

Puhaskasum (-kahjum) 1 980 165 -11 302 760

Lühiajaliste kohustuste 0,164 0,140 kattekordaja

ROA 5,73 % -34,49 %

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara / lühiajalised kohustused

ROA (%) = puhaskasum (-kahjum)/ varad * 100

JOKELA CAPITAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.