Rohkema info nägemiseks:

DUB OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme sisekujunduse ja konsultatsiooniteenustega, keskendudes eristuvate ruumide loomisele, mis vastavad klientide funktsionaalsetele ja esteetilistele vajadustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

DUB OÜ-s usume, et ruumid, kus me viibime, kujundavad meie elu, meeleolu ja produktiivsust. Seetõttu oleme pühendunud eristuvate ruumide kujundamisele, mis rahuldavad mitte ainult meie klientide funktsionaalseid vajadusi, vaid ka inspireerivad ja tõstavad nende igapäevaelu.

Meie teekond algas visiooniga pakkuda kõikehõlmavaid sisekujunduse ja konsultatsiooniteenuseid, mis hõlmavad disainiprotsessi igat aspekti. Alates esialgsest investeeringute planeerimisest kuni valgustusdisaini peenteni ja paigaldusprotsessi viimaste lihvideni oleme pühendunud suurepärasusele igas ettevõtmises.

Meie portfell on tunnistus meie mitmekülgsusest ja ekspertiisist, sisaldades laia valikut projekte luksuslikest villadest kuni tipptasemel kontorihoonete ja rahulike spadeni. Iga projekt on kliendi visiooni ainulaadne jutustus, mis on ellu äratatud meie põhjaliku kontseptsiooni ja planeerimise ja uuenduslike ehitusdisaini lahenduste kaudu.

Meie missiooni südames on soov mitte ainult luua ruume, vaid kujundada keskkondi, mis peegeldavad nende kasutajate isiksust ja püüdlusi. Saavutame selle, suheldes tihedalt oma klientidega, mõistes nende vajadusi ja tõlkides need funktsionaalseteks ning esteetiliselt meeldivateks disainideks. Meie erilahendustega mööblidisain ja viimistlusprojekti lahendused on kohandatud iga kliendi individuaalse stiili ja nõudmiste järgi.

Meie pühendumus klientidele ulatub kaugemale joonestuslauast. Pakume autorijärelevalve ja kliendi esindamist, et tagada iga detaili täiuslik teostus. Töötame sihitud eelarve piires, pakkudes kõrgekvaliteedilisi tulemusi ilma disaini või funktsionaalsuse osas järeleandmisi tegemata.

Kuna jätkame kasvamist ja arengut, jäävad meie põhiväärtused samaks. Oleme pühendunud Eriliste Ruumide Kujundamisele!, mis resoneerivad meie klientidega ja peavad ajaproovile vastu. Laskem meil viia teid teekonnale, kus teie visioonist saab meie edu alusplaan.

Kontakt

DUB OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin S.

Minu kodu sai täiesti uue hingamise tänu neile!

- Priit P.

Äärmiselt rahul kvaliteedi ja teenusega!

- Jaanika S.

Soovitan neid kõigile, kes otsivad unikaalset disaini!

Kuidas mõjutab jätkusuutlik ja keskkonnasõbralik disain sisearhitektuuri tulevikku?

Sisearhitektuuri valdkond on pidevas arengus, mida veavad innovatsioon, kultuurilised muutused ja üha kasvav teadlikkus globaalsetest probleemidest. Tulevikku vaadates kooruvad välja mitmed võtmetrendid, mis lubavad ümber kujundada meie mõtteviisi ja viisi, kuidas me sisepindu kasutame. Neile, kes soovivad püsida luksusliku elamudisaini, tipptasemel kontoriruumide või ainulaadsete külalislahkuse keskkondade arengu eesliinil, on nende trendide mõistmine hädavajalik. Jätkusuutlik ja keskkonnasõbralik disain Sisearhitektuur keskendub üha enam jätkusuutlike materjalide kasutamisele, mis

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas aitab ergonoomiline disain suurendada eluruumide mugavust ja funktsionaalsust?

Ergonoomika on teadusharu, mis tegeleb inimeste suhtluse mõistmisega süsteemi teiste elementidega, ning professionaalne valdkond, mis rakendab teooriat, põhimõt
ssb.ee
Ergonoomika on teadusharu, mis tegeleb inimeste suhtluse mõistmisega süsteemi teiste elementidega, ning professionaalne valdkond, mis rakendab teooriat, põhimõtteid, andmeid ja meetodeid disainis, et optimeerida inimese heaolu ja üldist süsteemi toimivust. Sisearhitektuuri kontekstis keskendub ergonoomika ruumide loomisele, mis kohanduvad kasutajaga, mitte ei sunni kasutajat kohanduma ruumiga. Kuna meie arusaam inimkehast ja selle vajadustest areneb, on ergonoomilise disaini tähtsus elu- ja töökeskkondades muutunud ülioluliseks. See ei ole ainult esteetika küsimus; see on ruumide loomine, mis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.