Rohkema info nägemiseks:

SATION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme aastast 2007 spetsialiseerunud vee-, kütte- ja kanalisatsioonisüsteemide renoveerimisele ning pakub tipptasemel lahendusi hoonete tehnosüsteemide valdkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

SATION OÜ on alates 2007. aastast olnud juhtiv nimi Eesti kütte- ja veesüsteemide maailmas. Meie ettevõte on pühendunud tagama kõrgekvaliteedilisi ja vastupidavaid lahendusi vee-, kütte- ja kanalisatsioonisüsteemide valdkonnas. Kogenud meeskond, mille liikmed omavad pikaajalist töökogemust, on spetsialiseerunud mitmesugustele teenustele, sealhulgas küttesüsteemide renoveerimisele, soojussõlmede paigaldamisele, ioonkatelde ning põrandakütte süsteemide rajamisele.

Üks meie peamisi fookusi on tarbeveesüsteemide torustike uuendamine, kus me vahetame vanad torud kaasaegsete plastiktorustike vastu. See mitte ainult ei taga puhta joogivee kättesaadavust, vaid aitab kaasa ka keskkonnasõbralikkusele ja energiatõhususele. Meie poolt paigaldatud süsteemid on mõeldud mitte ainult mugavaks kasutamiseks, vaid ka vastupidavaks ja hooldusvabaks.

Kasutades kõige kaasaegsemat tehnoloogiat ja kvaliteetseid materjale, tagame, et meie poolt rajatud süsteemid toimivad efektiivselt ning teenivad teid aastaid ilma probleemideta. Lisaks oleme spetsialiseerunud soojussõlmede, ioonkatelde ja põrandaküttesüsteemide paigaldamisele, et tagada teie kodu või ärihoone optimaalne temperatuur ja mugavus igal aastaajal.

Meie kliendikeskne lähenemine tähendab, et meie meeskond kuulab hoolikalt teie vajadusi ja soove ning pakub lahendusi, mis on täpselt kohandatud teie konkreetsetele nõudmistele. Meie eesmärk on mitte ainult tagada süsteemide tõrgeteta toimimine, vaid ka pakkuda teile meelerahu ja usaldusväärset teenust.

Kuid meie teenused ei piirdu ainult rajamisega. Pakume ka regulaarset hooldust ja remonditeenuseid, et tagada, et teie süsteemid jäävad alati ideaalsesse töökorrasse. Meie pühendumus kliendile on viinud meid klientide usalduse ja lojaalsuseni ning oleme uhked selle üle, et meie klientide rahulolu on meie parim reklaam.

SATION OÜ ei ole lihtsalt teenusepakkuja; me oleme teie usaldusväärne partner, kes tagab teie kodu või ärihoone veetava ja küttega seotud igapäevaelu sujuva toimimise. Kui otsite professionaalset, kogenud ja pühendunud meeskonda, kes hoolitseb teie kütte- ja veesüsteemide eest, siis ärge otsige enam. Valige SATION OÜ ja laske meil näidata, mida tähendab tõeliselt kõrgekvaliteediline teenus.

Võtke meiega ühendust juba täna, et alustada koostööd meiega - leiame parima lahenduse just teile ja teie kütte- ning veesüsteemidele!

KONTAKT

SATION OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

Lihtsalt suurepärane teenus! Kanalisatsiooniprobleemid olid kiiresti lahendatud. Suurepärane meeskond ja klienditeenindus.

- Mari V.

Tõhus ja usaldusväärne! Nende töö oli kiire ja täpne, muutes meie kodu kanalisatsioonisüsteemi paremaks. Soovitan soojalt!

- Kert U.

Väga rahul! Nad kuulasid meie muret ja tegid suurepärast tööd. Meie küttesüsteem on nüüd täiesti korras.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SATION OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Sation on ettevõte, mis on spetsialiseerunud veetorustiku ja sanitaarseadmete paigaldusele. Selle peamised tegevusvaldkonnad hõlmavad erinevaid toote- ja teenuste gruppe, mis on seotud vee- ja sanitaartehnikaga. 2022. aasta majandusaasta, mis lõppes 31. detsembril, oli ettevõtte jaoks edukas, kuna nad suutsid genereerida müügitulu summas 184 192 eurot. OÜ Sationi juhatus koosneb ühest liikmest, mis näitab, et ettevõte eelistab keskenduda tõhususele ja efektiivsusele. 2022. aastal sai juhatuse liige tasu summas 9 225 eurot. Huvitav on märkida, et erisoodustusi ei olnud ning omanikele ei

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada kanalisatsioonisüsteemi tõhus töö?

Kanalisatsioon ei ole lihtsalt torustik, vaid võimalus teha olulist panust keskkonna säilitamisse ja meie kogukonna turvalisusse. Selles artiklis uurime, kuidas
ssb.ee
Kanalisatsioon ei ole lihtsalt torustik, vaid võimalus teha olulist panust keskkonna säilitamisse ja meie kogukonna turvalisusse. Selles artiklis uurime, kuidas saate oma kodu kanalisatsioonisüsteemi muuta efektiivsemaks, aidates samal ajal kaasa keskkonnakaitsele ja tagades ohutuse meie ümber. Kaasaegsed tehnoloogiad võimaldavad meil vähendada kanalisatsioonist väljuvate saasteainete hulka. Spetsiaalsed filtrid ja reoveepuhastussüsteemid eemaldavad kahjulikud ained, tagades puhta vee tagasivoolu looduskeskkonda. See mitte ainult ei kaitse meie jõgesid ja ojasid, vaid ka kohalikke

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.