Rohkema info nägemiseks:

OSTOV KNT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 579; jälgijaid - 264. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta OSTOV KNT OÜ kohta arvamuslugu!"

OSTOV KNT OÜ hetkeolukord

Juba 579 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 264 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Ostov KNT asutati 2007.a aprillis.

OÜ Ostov KNT põhitegevusalaks on kinnisvara arendusalane konsultatsioon. Konsultatsiooni all mõistame detailplaneeringu menetlemise korraldamist, äriplaani koostamist, projekti juhtimise korraldamist, müügiprotsessi korraldamist. Teenust osutame vastavalt tellija soovile kas tervikult (kõik eelpoolnimetatud valdkonnad) või osade kaupa.

Teiseks tegevusalaks on kinnisvara arendamine, mis erineb põhitegevusalast selle poolest, et investeerime ka ise kinnisvara projektidesse.

Kolmandaks on ettevõte asunud andma ka turunduskontseptsioonide väljatöötamisega seonduvaid konsultatsiooniteenuseid.

100% tütarettevõte Fortal Ehitus OÜ soetati 2014.a oktoobris. OÜ Fortal Ehitus põhitegevusalaks on üldehitus- ja remonditööde teostamine.

Tarkade Jook OÜ soetati 2017.a oktoobris. Osalus 5%. Tarkade Jook OÜ põhitegevusalaks on kange alkoholi destilleerimine.

2023.a OÜ Ostov KNT jätkab arendustegevusi teistel kinnistutel.

OÜ Ostov KNT 2022.a kasum/kahjum oli -34.408 eurot. Töötajate arv 1 ning aruande perioodil maksti töötasu 14.004 eurot.

Andrei Ostov

OÜ Ostov KNT juhatuse liige

OSTOV KNT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.