Rohkema info nägemiseks:

EBREX EESTI OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme rahvusvahelise ja kohaliku maanteetranspordi, meretranspordi, lennutranspordi ning eritellimusel tõsteseadmega autodega kaupade veduga Eesti ja Skandinaavia vahel

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Ebrex Eesti on välja kasvanud rikkalikust ajaloost ning pühendumusest pakkuda tipptasemel transporditeenuseid. Alustades oma teekonda kui iseseisev üksus, oleme saavutanud kõrge professionaalse taseme, mis põhineb aastatepikkusel kogemusel ja sügavatel teadmistel transpordi valdkonnas. Oleme uhked oma pikaajaliste suhete üle hoolikalt valitud ja pidevalt auditeeritavate koostööpartneritega, mis moodustavad sujuva ja kliendisõbraliku võrgustiku üle kogu Euroopa.

Ebrex Eesti on spetsialiseerunud ülegabariidsete veoste transpordile, tagades turvalise ja efektiivse vedu ka kõige keerulisemate kaupade puhul. Meie kogenud meeskond hallab suuri ja ebaharilikke koormaid professionaalselt ning pakub kohandatud lahendusi vastavalt klientide vajadustele.

Pakume kvaliteetset maanteetransporti Euroopa Liidus. Olgu tegemist osakoormate või täiskoormatega, meie pühendunud meeskond tagab, et kaup jõuab sihtkohta õigeaegselt ja ohutult.

Ebrex Eesti korraldab meretransporti, võimaldades klientidel saata kaupa üle maailma. Meie ekspertteadmised merevedudest tagavad sujuva protsessi alates kauba pakkimisest kuni selle saabumiseni sihtkohta.

Kiireloomuliste saadetiste jaoks pakume usaldusväärset lennutransporti. Meie kiirete ja tõhusate teenuste abil saate kindlustunde, et teie kaup jõuab sihtkohta kiiresti ja turvaliselt.

Ebrex Eesti pakub mitmekülgseid terminaliteenuseid, mis hõlmavad kauba ladustamist, ümberlaadimist ja muud vajalikku. Meie moodsad ja turvalised terminalid tagavad klientide kaubaohutuse igal etapil.

Meie konteinerveoteenused võimaldavad kaupa mugavalt ja turvaliselt liigutada standardsetes konteinerites. Oleme eksperdid konteinerveo logistikas ning tagame, et kaup jõuab sihtkohta õigeaegselt ja kahjustusteta.

Ebrex Eesti püüab pakkuda personaalset, paindlikku ja kvaliteetset veoteenust vastavalt teie vajadustele. Oleme pühendunud kliendirahulolu tagamisele ning usume, et meie kogemused ja ekspertiis muudavad meid ideaalseks partneriks teie rahvusvaheliste autovedude ja transpordivajaduste jaoks.

Kui otsite usaldusväärset partnerit rahvusvahelisteks autovedudeks või vajate spetsiaalset transpordilahendust, siis võtke meiega ühendust juba täna. Ebrex Eesti meeskond on valmis leidma teile parima ja kohandatud lahenduse, mis vastab teie ootustele ja nõudmistele. Usaldage meid oma kauba ohutusse kätesse ja laske meil muuta teie rahvusvahelised autovedud sujuvaks ja muretuks kogemuseks.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

EBREX EESTI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari T.

Kiired ja turvalised veod, alati naeratavad näod! Olen äärmiselt rahul. Aitäh, Ebrex Eesti!

- Jaan K.

Ebrex Eesti on meie kindel valik rahvusvahelisteks vedudeks. Suurepärane teenindus ja täpsus!

- Kairi L.

Ebrex Eesti on tõeliselt professionaalne firma. Nende teenindus, täpsus ja usaldusväärsus on muljetavaldavad.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

EBREX EESTI OÜ tegevusaruanne 2022

Ebrex Eesti OÜ on Eesti ettevõte, mis on registreeritud Äriregistris 17. aprillil 2007. aastal. Alates 2010. aasta algusest on see saanud NUP Logistika OÜ tütarettevõtteks, omades 100% osalust. Ebrex Eesti OÜ põhitegevusala on veoste ekspedeerimine, mis on oluline osa logistika sektoris. Ebrex Eesti OÜ majandusaasta müügitulu oli 2021. aastal 2 896 489 eurot, mis tõusis 2022. aastal 3 510 601 euroni. See tähendab, et ettevõtte müügitulu on suurenenud umbes 20%. Selle suurenemise peamiseks põhjuseks on lähivedude osakaalu kasv. Ettevõtte majandustulemiks oli 2021. aastal puhaskasum 122 175

Dropdown

kõik artiklid

Konteinerveod - kuidas tellida teenust ning mis on oluline teada?

Konteinerveod on üks oluline osa kaasaegsest kaubaveost, mis võimaldab transportida kaupu tõhusalt ja ohutult ühest kohast teise. Kuidas tellida konteinerveo te
ssb.ee
Konteinerveod on üks oluline osa kaasaegsest kaubaveost, mis võimaldab transportida kaupu tõhusalt ja ohutult ühest kohast teise. Kuidas tellida konteinerveo teenust ja millised on olulised aspektid, mida tuleb teada enne tellimuse esitamist? Sellest räägime lähemalt selles artiklis. Konteinerveo teenuse tellimiseks on mitmeid võimalusi. Üks võimalus on pöörduda transpordi- ja logistikaettevõtte poole, kes pakub konteinerveoteenuseid. Selline ettevõte võtab enda kanda kogu protsessi alates kauba kogumisest kuni sihtkohta toimetamiseni. Enne konteinerveo teenuse tellimist on oluline teada,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.