Rohkema info nägemiseks:

SELLID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 885; jälgijaid - 16. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SELLID OÜ kohta arvamuslugu!"

SELLID OÜ hetkeolukord

Juba 885 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Sellid on eraomandil põhinev ehituse valdkonnas tegutsev ettevõte , mis asutati ja alustas tegevust aprillis 2007. a. OÜ Sellid tegevusala on ehitamine, sealhulgas spetsialiseerumine veetrasside ja kanalisatsiooni ehitamisele, hooldamine ja remont. OÜ Sellid on käibemaksukohuslane juulist 2007. a. KMKR EE101162384 ja on kantud ehitutegevuse registrisse EEH002710. OÜ Sellid raamatupidamisteenust teostab juhatuse liige Jelena Trifonova. Palgalise juhatuse liikme ülesanded on ajutiselt asutaja Roman Issakovi tööülesanneteks ilma allkirjaõiguseta, st. OÜ Sellid esindamine ja äritegevuse üldine juhtimine ning koordineerimine, kantseleitöö ja personalitöö korraldamine, raamatupidamisega suhtlemine, ettevõtte reklaamimine, hinnapakkumiste, lepingute ja arvete vormistamine, konsultatsioonide tellimine ning koolituse Juhatuse liikme Jelena Trifonova ülesanneteks on OÜ Sellid ehitusliku kõrgharidusega vastutava spetsialisti kohuste täitmine: erialaste ehituslike normide, kvaliteedinõuete ja muu hea ehitustava järgimine, ehitusobjektide vastutava isiku ülesannete täitmine. OÜ

Sellid teise asutaja ja osaniku Roman Issakovi ülesanneteks on ettevõttele tellimuste hankimine, läbirääkimised tellijatega, ehituslikud kalkulatsioonid, materjalide, töövahendite ja –riistadega varustamise. OÜ Sellid raamatupidamise aastaaruanne on koostatud vastavalt Eesti heale raamatu-pidamistavale ja kasutades soetusmaksumuse printsiipi, v.a. juhtudel, kui arvestuspõ-himõtetes alljärgnevalt on kirjeldatud teisiti.

Eesti hea raamatupidamistava on rahvus-vaheliselt tunnustustatud arvestuse ja aruandluse põhimõtetele tuginev raamatupidamis-tava, mille põhinõuded kehtestatakse Eesti Vabariigi raamatupidamisseadusega ning mida täiendavad Raamatupidamise Toimkonna poolt väljaantavad juhendid. Raamatupidamise aastaaruanne on koostatud eurodes.

SELLID OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.