Rohkema info nägemiseks:

INKRIS PROJEKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1465; jälgijaid - 11. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INKRIS PROJEKT OÜ kohta arvamuslugu!"

INKRIS PROJEKT OÜ hetkeolukord

Juba 1465 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Inkris Projekt OÜ on asutatud 02.05.2007. Põhiliseks tegevusalaks on transportteenuse osutamine. Müügitulu oli 2022. aastal 1 050 099 eurot.

Teenused osutati Eesti Vabariigis. 2022. aastal oli ettevõttes palgatöölisi 4, tööjõukulud olid kokku 69 163 eurot. Põhitegevuse tulemiks oli kasum summas 187 932 eurot. Bilansi maht 931 396 eurot.

Inkris Projekt OÜ juhatus deklareerib oma vastutust raamatupidamise aastaaruande koostamise eest ja kinnitab, et: - raamatupidamise aastaaruande koostamisel rakendatud arvestuspõhimõtted on vastavuses eesti hea raamatupidamise tavaga; - raamatupidamise aastaaruanne kajastab asjakohaselt ja tõepäraselt ettevõte finantsseisundit, finantstulemust ja rahavoogusid; - kõik teadaolevad olulised asjalood, mis on selgunud aruande valmimise kuupäevani, on raamatupidamise aastaaruandes nõuetekohaselt arvesse võetud.

Inkris Projekt OÜ on jätkuvalt tegutsev majandusüksus.

INKRIS PROJEKT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.