Rohkema info nägemiseks:

NIKALL REISID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut reisijate- ja taksoveo teenuseid, sealhulgas väikebusside ja busside renti, mis on saadaval 24/7.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus reisimine ei ole lihtsalt sihtkohta jõudmine, vaid sujuv ja nauditav kogemus, mis viib teid sinna. Oleme ettevõte, mis on uhke pakkudes tipptasemel reisijate transporti ja takso transporti teenuseid, tagades, et iga teie meiega tehtud reis on sama sujuv kui usaldusväärne.

Alates meie loomisest oleme pühendunud hästi hooldatud väikebusside ja busside pakkumisele, mis on saadaval tellimiseks 24/7. Olgu selleks ettevõtte üritus, koolireis või vaba aja reis, meie sõidukid on varustatud, et rahuldada teie iga vajadust. Mugavusele ja ohutusele keskendudes on meie turismibussid ja väikebussid teie reisikorralduste jaoks ideaalsed valikud.

Meie missioon on lihtne: 'Pakume laia valikut reisijate ja takso transporditeenuseid, sealhulgas väikebusside ja busside renti, mis on saadaval 24/7.' See pühendumus teeninduse tipptasemele on see, mis ajendab meid olema parimad tööstuses. Meie meeskond koosneb kogenud professionaalidest, kes on koolitatud ja sertifitseeritud, valmis hakkama saama kõigi teie transpordivajadustega, isegi kõige ebatavalisemate päringutega.

Meie teenuse südames on lubadus säästa teie aega ja raha ilma kvaliteedis järeleandmisi tegemata. Litsentseeritud ja usaldusväärne, oleme olnud nutikate reisijate esimene valik alates 2005. aastast. Meie slogan, 'Sõida sujuvalt, sõida nutikalt!', võtab kokku meie pühendumuse pakkuda murevaba reisikogemust, mis on nii luksuslik kui ka nutikas.

Nii et, kas vajate kiiret takso transporti või plaanite suurt tuuri grupiga, pidage meeles, et oleme vaid kõne kaugusel. Las meie võtame rooli, samal ajal kui teie istute tagasi, lõõgastute ja nautite teekonda. Valige meid oma järgmiseks reisiks ja kogege erinevust, mis kaasneb teenusega, mis on loodud teid silmas pidades.

Erakordse sihtkoha jaoks erakordse reisi jaoks usaldage meid, et pakume ainult parimat. Tellige oma buss või väikebuss täna ja liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes on meid valinud oma transpordivajaduste esimeseks valikuks.

NIKALL REISID OÜ kontaktid

NIKALL REISID OÜ tegevusaruanne 2022

Nikall Reisid OÜ on 2007.aastal asutatud ettevõte. Ettevõte tegeleb reisijateveo teenuse osutamisega. Aruandeperioodil oli ettevõtte müügitulu 25,8 tuh.eurot. Nikall Reisid OÜ kasumiks kujunes 11,5 tuh eurot. Ettevõtte 2022. aasta põhivarade kulum moodustas 1,7 tuh. eurot, aruandeaastal põhivara ei soetatud. Ettevõttel töötajaid ei olnud. Ettevõtte juhatusele aruandeaastal tasu ei makstud. Juhatuse liikmele lepingu lõpetamise korral hüvitist ei maksta. Nikall Reisid OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on leida juurde püsikliente.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas korraldada täiuslikku klassiekskursiooni usaldusväärsete bussidega?

Haridusreisid on õppekogemuse oluline osa, pakkudes õpilastele võimalust uute keskkondadega tutvuda, erinevate kultuuridega suhestuda ja klassiruumist väljas pr
ssb.ee
Haridusreisid on õppekogemuse oluline osa, pakkudes õpilastele võimalust uute keskkondadega tutvuda, erinevate kultuuridega suhestuda ja klassiruumist väljas praktilisi teadmisi omandada. Siiski sõltub nende reiside edu põhjalikust planeerimisest ja usaldusväärsest transpordist. Haridusreisid võivad õppimist rikastada, pakkudes reaalseid kogemusi, soodustades meeskonnatööd ja arendades kriitilist mõtlemist. Samuti pakuvad need traditsioonilisest klassiruumi keskkonnast pausi, mis võib taaselustada õpilaste kirge õppimise vastu. Edukate haridusreiside üks võtmetähtsusega aspekte on sinna

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.