Rohkema info nägemiseks:

RISTIKÜLA PALKMAJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme Lääne-Virumaal palkmajade ehitamise ja renoveerimisega, pakkudes individuaalseid projekte ja mitmekülgseid teenuseid, sealhulgas soojustus- ja viimistlustöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Ristiküla Palkmaja OÜ on ettevõte, mis on tuntud oma pikaajalise kogemuse ja professionaalse lähenemise poolest palkmajade ehituses. Asudes Lääne-Virumaal, Ristikülas, on meil üle 13 aasta kogemust palkmajade ehitamisel ning meie tööd iseloomustavad kõrge kvaliteet ja kliendikesksus.

Meie palkmajade ehitusel on oluline roll kohalikul palkmaterjalil, eelistades peamiselt Eestis kasvanud kuuse- ja männipalki. See tagab mitte ainult kõrge kvaliteedi, vaid toetab ka keskkonnasõbralikku ehitusprotsessi. Kasutades kohalikku palki, loome majad, mis sulanduvad harmooniliselt ümbritsevasse loodusesse ning on vastupidavad ja vastupidavad aastakümneid.

Oma tipptasemel palkmajade ehitusprojektidega oleme jõudnud ka rahvusvahelisele turule. Oleme uhked, et oleme oma toodangut turustanud mitte ainult Eestisse, vaid ka Soome ja Saksamaale. See räägib meie töö kvaliteedist ja usaldusväärsusest, mis on aidanud meil võita klientide usaldust ka välismaal.

Ristiküla Palkmaja OÜ keskendub eelkõige individuaalprojektidele. Me usume, et iga maja peaks olema unikaalne, kajastades omaniku vajadusi ja stiili. Seetõttu paneme suurt rõhku kliendi soovidele ja ootustele ning loome kohandatud lahendusi, mis vastavad täpselt nende vajadustele. Teie unistuste kodu ehitamine on meie jaoks auasi, ja me teeme kõik endast oleneva, et see saaks teoks.

Lisaks palkmajade ehitusele pakub Ristiküla Palkmaja OÜ mitmekülgset teenuste valikut, sealhulgas korterite remonti, viimistlustöid ja soojustamist. Oleme teie usaldusväärne partner, kui soovite oma kodu renoveerida, viimistleda või muuta seda energiatõhusamaks. Meie meeskond on kogenud ja professionaalne ning tagab, et teie projekt saab tehtud õigeaegselt ja kõrgeima kvaliteediga.

Ristiküla Palkmaja OÜ on pikaajalise kogemuse ja tipptasemel oskustega ettevõte, kes on spetsialiseerunud palkmajade ehitusele. Meie keskendume individuaalprojektidele ja klientide vajadustele ning usume, et parim kodu on loodud koostöös klientidega. Lisaks palkmajadele pakume laia valikut renoveerimise, viimistluse ja soojustamise teenuseid. Oleme uhked oma töö kvaliteedi ja rahvusvahelise tunnustuse üle ning oleme alati valmis aitama teil luua oma unistuste kodu.

Võta meiega ühendust ja leiame sullegi sobiva lahenduse!

info@ristikulapalkmaja.ee
+372 509 0576

RISTIKÜLA PALKMAJA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Suurepärane töö! Korter sai täiesti uue ilme.

- Mart R.

Palkmaja ehitus oli kiire ja professionaalne.

- Jüri L.

Palkmajade ehitus oli meie unistuse täitumine.

Palkmajad- ajatu elegants

Palkmajad on läbi aegade olnud ehitusmaailma tõeliseks pärliks. Nende võlu on ajatu ning nende kasutegurid ulatuvad kaugemale pelgalt esteetikast. Selles artiklis uurime palkmajade kasulikkust ja miks need on nii ihaldatavad koduomanike jaoks üle maailma. Palkmajade esmane võlu seisneb nende looduslikus ilus. Kasutades peamiselt kohalikku kuuse- ja männipalki, pakuvad need majad maalähedast ja maagilist välimust. Puit, kui looduslik ehitusmaterjal, loob sooja ja kutsuva atmosfääri, mis paneb igaühe end koduselt tundma. Kuid palkmajade ilu ei piirdu ainult väljanägemisega. Puit on loomulik

Dropdown

kõik artiklid

Viimistlustööd - loome sinu kodule isikupära

Kodu on koht, kus saame väljendada oma isiklikku stiili ja maitset. Üks viis selle saavutamiseks on viimistlustööd, mis aitavad muuta kodu ainulaadseks ja isiku
ssb.ee
Kodu on koht, kus saame väljendada oma isiklikku stiili ja maitset. Üks viis selle saavutamiseks on viimistlustööd, mis aitavad muuta kodu ainulaadseks ja isikupäraseks. Selles artiklis vaatleme, kuidas viimistlustööd saavad muuta teie kodu eriliseks ning miks need on olulised. Siseviimistlus hõlmab erinevaid elemente, mis annavad teie kodule iseloomu ja isikupära. See hõlmab seinavärvi ja -tekstuuri valikut, dekoratiivsete elementide lisamist, põrandakatete valimist ja palju muud. Kõik need valikud peegeldavad teie maitset ja eelistusi ning muudavad teie kodu unikaalseks. Seinavärvi valik

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.