Rohkema info nägemiseks:

RANDVER&CO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 61; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RANDVER&CO OÜ kohta arvamuslugu!"

RANDVER&CO OÜ hetkeolukord

Juba 61 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Randver&Co OÜ tegutseb juhtimisalase nõustamise teenuste valdkonnas.

Juhtimisnõustamise teenuseid pakub Randver&Co OÜ peamiselt digitaalsete toodete ja tehnoloogia valdkonnas. Peamisteks projektideks on tehnoloogia- ja tooteauditite koostamine.

Kõik Randver&Co OÜ kliendid asuvad välismaal. 2022. aastal oli peamine klient Suurbritannias registreeritud ettevõte Kirkbrae Ventures.

Kirkbrae Ventures on butiik-juhtimiskonsultatsioonifirma, mille klientideks on erinevad interneti-mängude ja tehnoloogiaga tegelevad firmad ("lõppkliendid"). Lõppkliendid asuvad kõikjal maailmas, nii Euroopa Liidus, Suurbritannias kui ka näiteks Ameerika Ühendriikides. Randver&Co

OÜ on alltöövõtja Kirkbrae Ventures'ile. Seoses majanduskeskkonna halvenemisega oli firmade ostu-müügitehinguid aastal 2022 vähem ja seetõttu vähenes ka realiseerinud auditi projektide arv ning seeläbi ka käive.

Ettevõtte peamisteks kuludeks on lähetuskulud ning tööjõukulud. Lähetusi tehti seoses klientidele teenuse pakkumisega ning ka uute potensiaalsete klientide otsimisega. 2022. aastal oli lähetusi palju, kuna pärast COVIDit toimusid paljud koosolekud jälle näost-näkku. Seoses majanduskeskkonna halvenemisega oli reisimist uute tööde ja klientide hankimiseks rohkem, kuid realiseerunud projekte vähem, ja projektide kasumlikkus väiksem.

Aastal 2022 oli ettevõttel üks osalise tööajaga töötaja, kes oli kliendikonsultant ning ka juhatuse liige. Kuna firma töötab projektipõhiselt ja toimus ka majanduse jahenemine, siis polnud 2022 aastal täistööajaga töötaja palkamine vajalik.

RANDVER&CO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.