Rohkema info nägemiseks:

LINGALAID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Me usume, et kvaliteetaja nautimine aitab igaühel olla õnnelikum ja edukam. Kõik, mida me teeme on loodud pakkumaks selleks rohkesti võimalusi ja inspiratsiooni

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas oled kunagi unistanud hetkest, kus päevatempo aeglustub, süda lööb rõõmust ning õhk on täis rahulolu? Just seda tunnet soovime sulle pakkuda. Meie missiooniks on luua sulle parimaid, rõõmu pakkuvamaid ja nauditavamaid võimalusi veetmaks kvaliteetaega oma õues.

Quality – Time – Outdoors on rohkem kui lihtsalt mõiste. See on elustiil, kus kvaliteet seisneb igas detailis, alates materjalide valikust kuni tarnejärgse teeninduseni. Me väärtustame sinu aega kui omaenda, seega on meie eesmärgiks tagada, et iga hetk, mille oma toodetega veedad, oleks eriline.

See lugu algas kirgastavast soovist jagada õues veedetud hetki maailmaga. See algas inimestest, kes uskusid, et õues olemine on rohkem kui lihtsalt ajaviide - see on elamise viis. Meie ettevõte kasvas garaaži tagumisest nurgast kiiresti arenevaks tehaseks, kuid meie pühendumus kvaliteetaja vastu ei ole kunagi muutunud.

Iga meie toode on valmistatud armastuse ja kirgliku tähelepanuga, et pakkuda sulle parimat kogemust. Meie meeskond, mis on pigem suur perekond, jagab ühiseid väärtusi ja kirge looduse vastu. Oleme veendunud, et õues veedetud hetked peaksid olema täis naudingut, inspireerivaid elamusi ja südantsoojendavaid hetki.

Meie tooted ühendavad elegantsi ja funktsionaalsust, luues õues olemiseks ideaalse keskkonna. Kasutame parimaid materjale, et tagada meie toodete vastupidavus ja pikaajaline nauding. Iga detail meie toodetes on läbi mõeldud, tagades suurepärase kasutusmugavuse ja mugavuse. Olgu suvi või talv, meie tooted on loodud vastu pidama erinevatele ilmastikuoludele, võimaldades sul nautida õuesolemist aastaringselt.

Kui oled valmis avastama maailma värve õues, võta meiega ühendust. Leiame sinu vajadustele parima lahenduse, et saaksid luua enda jaoks unustamatuid hetki looduses. Avasta maailm koos meiega ja tee oma kvaliteetajast õues midagi erilist – midagi, mida mäletad alati. Ootame sind, et üheskoos avastada ilu ja rahu õues!

Tutvuge meie tegevuste ja tootevalikuga juba täna!

KONTAKT

LINGALAID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura P.

Suurepärane kvaliteet ja stiilne disain. Muutis meie aia tõeliseks oaasiks!

- Martin V.

Kasutan nende kpmblustünni igal aastaajal. Kvaliteet on lihtsalt suurepärane!

- Kerttu H.

Innovatiivne saunadisain ja kõrge kvaliteet. Teevad igast hetkest õues erilise!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LINGALAID OÜ tegevusaruanne 2022

Meie missiooniks on aidata klientidel nautida kvaliteetset aega värskes õhus. Alates 2007. aastast oleme pühendunud toodete loomisele, mis on mitte ainult elegantse disainiga, vaid ka suurepärase kasutusmugavusega, pakkudes seeläbi kirgastavaid ja meeldejäävaid elamusi. Meie toodete loomisel on meid alati inspireerinud kirg ja soov pakkuda kõigile unustamatuid elamusi, sealhulgas ka meile endile. Meie ettevõtte kultuuris hindame kõrgelt oma meeskonnaliikmete isiklikku kasvu ja arengut. Me toetame neid selles, pakkudes motiveerivat töökeskkonda, kus kasvutempo ja edusammud loovad positiivse

Dropdown

kõik artiklid

Tervist Turgutav Tünnisaun | Lingalaid.ee

Kuumad suveilmad on selleks aastaks läbi ja lähenemas on sügis–talveperiood. Selleks, et kehas ikka soojus edasi püsiks on Lingalaiul välja pakkuda väga vastupi
ssb.ee
Kuumad suveilmad on selleks aastaks läbi ja lähenemas on sügis–talveperiood. Selleks, et kehas ikka soojus edasi püsiks on Lingalaiul välja pakkuda väga vastupidavad ja kvaliteetsed kümblustünnid. Eriti kasulik on tünnisaun just vanemaealistele, kellel võib olla rohkem probleeme näiteks liigesevaluga, kuna kümblustünnil on palju tervistavaid omadusi!

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.