Rohkema info nägemiseks:

KRATI EHITUSTÖÖD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 281; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KRATI EHITUSTÖÖD OÜ kohta arvamuslugu!"

KRATI EHITUSTÖÖD OÜ hetkeolukord

Juba 281 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldinfo

Krati Ehitustööd OÜ asutati augustis 2007 erakapitali abil eesti eraisiku poolt, esmakanne Äriregistris tehti 15.08.2007

Ettevõte oli käibemaksukohuslane alates 23.01.2008 kuni 06.07.2009, uus käibemaksukohustus tekkis alates 18.09.2013.

Krati Ehitustööd OÜ peamiseks tegevuseks esialgse äriplaani järgi oli leida oma koht üld- ja elamuehituse valdkonnas ning pakkuda tööd 2-3 oma ala tundvale ehitusspetsialistile. Eelkõige otsiti äripartnereid juba turul tegutsevate suuremate firmade seast, kellele sooviti teha allhanketöid nii Eestis kui ka lähimaades.

2022.aasta majandusaasta aruanne on koostatud väikeettevõtja lühendatud raamatupidamise aruandena koosnedes bilansist, kasumiaruandest ning neid täiendavatest lisadest.

Äritegevuse ülevaade

Põhiliseks tegevusalaks oli 2022.aastal laiapõhjaline elamute ja mitteeluhoonete ehitus ja renoveerimine (41201). Kogu põhitegevus toimus majandusaastal Eestis. Väikese osa käibest moodustas ka kvaliteetne objektijuhtimine ning meeskonnatöö organiseerimine (71121) ettevõtte juhtkonna poolt.

2022. majandusaastal oli Krati Ehitustööd OÜ peamiseks eesmärgiks pakkuda oma meeskonnaga kvaliteetset ehitusteenust allhankijana teiste omasuguste seas. Juhatuse pingutusel suutis ettevõte 2022. aastal leida uued lepingupartnerid ning suurendada käivet 2 korda võrreldes eelmise majandus-aastaga. Krati Ehitustööd OÜ annab jätkuvalt üldehitustegevuse alal tööd keskmiselt 5 osalise tööajaga ehitusspetsialistile. Üldehitustöö on tööjõumahukas ning majandusaasta keskmisena maksti koos tööjõumaksudega palgana välja ca 49% kogu käibest.

2022. majandusaasta algusest tegeles ettevõtte juhtkond teadlikult selle nimel, et tehtud tööle saaks aluseks ka piisava rahalise kattega partnerlepingud. 2022. majandusaasta esimeses kvartalis saavutati uute partnerlepingute ja vanade lepingute korrigeerimisel teenuste osutamisel uuesti piisav kasumlikkus. Netovara seadusandlik maht taastati ning ettevõtte juhtkond jätkas majandusaastat kasumlikul kursil.

Ehitusturul on konkurents pingeline ja üleüldine palgatõus sunnib ettevõtte juhtkonda veelgi pingutama, et jätkuvalt pakkuda oma tegevusalal kvaliteetset teenust. Üldehitustöö on tööjõumahukas ning majandusaasta keskmisena maksti koos tööjõumaksudega palgana välja ca 49% kogu käibest.

Krati Ehitustööd OÜ juhatus deklareerib oma vastutust 2022.a.raamatupidamise aruande koostamise eest ning kinnitab oma parimas teadmises, et raamatupidamise aruande koostamisel rakendatud põhimõtted, arvestusmeetodid ja hindamisalused on kooskõlas Eesti Hea finantsaruandluse standardiga. Raamatupidamise aastaaruanne kajastab õigesti ja õiglaselt Krati Ehitustööd OÜ finantsseisundit ja majandustulemust, ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Juhtkonna kindlaks sooviks on ka edaspidi välislaenude abita hakkama saada, vajadusel on leitud võimalusi käibevahendite puudusel kasutada kohustuste katmisel omaniku lühiajalisi krediite. Olulisi uurimis- ja arengutegevuse projekte ning sellega seotud väljaminekuid aruandeaastal ei tehtud ning ei planeerita neid ka järgnevateks aastateks.

Järgmise, 2023. majandusaasta eesmärgiks on jätkata lepingulisi suhteid allhankijana, laiendada osutatavate teenuste hulka oma kompetentsi piires ning olla igati valmis partnerlussuhete arendamiseks ka olemasolevate lepingute raames, Jätkata majandamist minimaalsete kuludega, kuid sealjuures olles igakülgselt avatud uutele äriideedele.

KRATI EHITUSTÖÖD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.