Rohkema info nägemiseks:

ZIBLIJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1781; jälgijaid - 7. Arvustusi - 1; Artikleid 4+ "Kirjuta ZIBLIJA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Ziblija OÜ-sse!

Oleme põnevil, et saame teile tutvustada meie kirglikku tööd ja loovaid käsitööprojekte. Ziblija OÜ on spetsialiseerunud vaigukipsist esemete valmistamisele ning puidust karpe kaunistame kaunite kristallvaigu detailidega. Lisaks pakume ka kvaliteetseid küljendustöid, mis lisavad teie projektidele viimistletud ja professionaalse ilme.

Olenemata sellest, kas soovite oma kodu kaunistada elegantsete vaigukipsist esemetega, lisada isikupära oma kingitustele puidust karpidega või saavutada täiuslik viimistlus oma trükiste või projektide jaoks, oleme siin, et teid aidata.

Meie jaoks pole osalemine müügiüritustel ja laatadel pelgalt võimalus oma tooteid tutvustada. See on võimalus luua sidemeid kogukonnaga, jagada loomisrõõmu ja jäädvustada iga kliendi südamesse oma unikaalne lugu.

Meie korraldatavad töötoad on tunnistajaks meie pühendumusele kunstile ja haridusele. Need on hetked, kus kõik on võimalik ja kus igaüks saab kogeda loomise maagiat oma silmaga. Töötubades saavad osalejad mitte ainult meie käe all juhendatult luua oma meistriteoseid, vaid ka viia koju midagi enamat kui lihtsalt ese – nad viivad koju tükikese inspiratsioonist, loovusest ja rõõmust.

Liituge meiega Ziblija OÜ-s, kus iga ost on investeering ilusse, kvaliteeti ja kohalikku käsitööliste kogukonda. Omaks võtke käsitsi valmistatud kunsti ja avastage, kuidas meie aarded võivad teie maailma täna helgemaks muuta.

uuri lisaks

ZIBLIJA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Eva R

Imeline valik ning suurepärane teenindus!

- Marko V

Leidsin siit täpselt sellise kingituse, mida otsisin.

- Merle P

Väga kiire tarne ja kvaliteetsed tooted.

5 põhjust, miks eelistada käsitsi valmistatud ehteid

Käsitsi valmistatud ehted on enamat kui aksessuaar; see on isiklik avaldus ja kunstivorm. Erinevalt masstoodangust on käsitsi valmistatud ehted hoolikalt valmistatud, tagades, et iga ehe on unikaalne ja isikupärane.. Maailmas, kus kiirmood ja masstootmine on saanud normiks, on käsitsi valmistatud esemete võlu suurenenud. Tarbijad otsivad üha enam autentsust ja naasmist traditsioonilise käsitöö juurte juurde. Põhjus 1: Unikaalsus ja isikupära Käsitsi valmistatud ehted on unikaalsed ja individuaalsed, kuna neid valmistatakse käsitööna. Iga ehe kannab endas valmistaja isiklikku käekirja ja

Dropdown

kõik artiklid

Kristallvaigu maagia: algaja juhend

Kristallvaik, tuntud ka kui epoksiidvaik, on kahekomponentne süsteem, mis koosneb vaigust ja kõvendist. Segades need kokku, saadakse kõva, vastupidav ja läikiv
ssb.ee
Kristallvaik, tuntud ka kui epoksiidvaik, on kahekomponentne süsteem, mis koosneb vaigust ja kõvendist. Segades need kokku, saadakse kõva, vastupidav ja läikiv viimistlus, mis sobib suurepäraselt mitmesuguste loovprojektide jaoks. Selle mitmekülgsus ja selgus on võrreldavad võluri kristallkuuliga, pakkudes käsitöölistele ja DIY-entusiastidele piirituid võimalusi. Kristallvaik ei ole lihtsalt materjal; see on värav loovuse juurde. Selle ainulaadsed omadused võimaldavad objektide kapseldamist, silmapaistvate ehete loomist ja eritellimusel mööblitükkide valmistamist. Neile, kes soovivad oma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.