Rohkema info nägemiseks:

STEELBIZ OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete moodulkatuste tootmise ja paigaldamisega, mis muudavad Eestimaa hooneid esteetilisemaks ja funktsionaalsemaks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

STEELBIZ OÜ usub, et katus on enamat kui lihtsalt varjualune; see on lõuend, kus funktsionaalsus kohtub esteetikaga, luues harmoonilise koosluse, mis kaitseb ja samal ajal tõstab teie kodu ilu. Meie teekond algas visiooniga revolutsioneerida katusematerjalide turgu, tutvustades modulaarseid katuseid, mis kehastavad vastupidavust, stiili ja keskkonnateadlikkust.

Meie lipulaev toode, Moodulkatus, on valmistatud terasest – ühest vastupidavaimast ja keskkonnasõbralikumast materjalist maailmas. Disainitud kui pusle individuaalsetest lehtedest, moodustavad need moodulid ühtse monoliitse katuse, mis on sama tugev kui see on muljetavaldav. Kerge ja kompaktne, meie modulaarsed katused on lihtne transportida ja paigaldada, säästes teie aega ja raha.

Mäletate oma lapsepõlve unistuste maja? On aeg need unistused ellu äratada! Omaks võtta julgus liikuda edasi katusega, mis räägib köitevaid lugusid teie maitsest ja kvaliteedile pühendumusest. Itaalia inspireeritud Venecja'st kuni katuse esteetika tulevikuni Como'ga, ja originaalse disainiga Murano, mis inspireerib, meie tootevalik, sealhulgas Bella Sara, Rialto, ja Ferrara, pakub stiili igale nõudlikule koduomanikule.

Kuid me ei piirdu ainult tipptasemel katusematerjalide pakkumisega. Meie teenused hõlmavad mõõtmisi ja konsultatsioone, katuste paigaldust ja isegi kohaletoimetamist üle Eesti, tagades, et teie kogemus meiega on sama sujuv kui katused, mida me valmistame. Olgu teil mure katuseplekkide, uute vihmaveerennide vajaduse või tuulekastide paigaldamise pärast, STEELBIZ OÜ on teie lahendus kõigile katusega seotud küsimustele.

Liituge meiega, et ümber kujundada siluetti üks katus korraga. Võtke meiega ühendust täna numbril +372 5814 6619 või info@muuukatus.ee, et uurida meie katalooge ja leida täiuslik katuse lahendus teie koju. STEELBIZ OÜ – kus teie katused saavad meie uhkuseks.

Kontakt

STEELBIZ OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan T.

Minu kodu näeb nüüd välja nii elegantne tänu neile.

- Peeter L.

Äärmiselt rahul oma uue katusega, soovitan kindlasti!

- Mari-Liis V.

Nende katused on tõeliselt silmapaistvad.

Kas Budmati vihmaveesüsteemid suudavad tõhusalt ära hoida õueala üleujutusi?

Kui taevast sajab vihma, ei pea te enam muretsema üleujutatud õueala või lekkiva katuse pärast. STEELBIZ OÜ on uhke esitledes Budmati vihmaveesüsteeme, mis mitte ainult ei taga tõhusat vee äravoolu, vaid lisavad ka teie kodu arhitektuurile visuaalset atraktiivsust. Budmati vihmaveesüsteemid on rohkem kui lihtsalt praktilised. Need on disainitud pakkuma usaldusväärset kaitset teie kodu ja aia jaoks ning samal ajal lisavad need visuaalset võlu teie kinnisvara välimusele. Meie tooted on loodud vastama nii funktsionaalsuse kui ka esteetika nõuetele, pakkudes teile rahulolu nii praktilise kui ka

Dropdown

kõik artiklid

Mille abil leida inspireerivaid disainilahendusi kasutades katuseplekke?

Kas olete kunagi mõelnud katuseplekkidele kui ajatule elegantsile? Katuseplekk on kui kunstiteos, mis lisab teie kodule mitte ainult vastupidavust, vaid ka unik
ssb.ee
Kas olete kunagi mõelnud katuseplekkidele kui ajatule elegantsile? Katuseplekk on kui kunstiteos, mis lisab teie kodule mitte ainult vastupidavust, vaid ka unikaalset stiili. STEELBIZ OÜ pakub teile võimalust avastada selle materjali võlud ja kasutada seda oma kodu katusekonstruktsioonide loomisel. Plekk katus on klassikaline valik, mis on tuntud oma lihtsa elegantsi poolest. Olgu teie kodu kaasaegne või ajalooline, valtsklik katuseplekk sobib suurepäraselt igale arhitektuuristiilile. Üks valtskliku katuse ilu tunnuseid on selle mustriline lainetus, mis lisab visuaalset huvi ja tekstuuri.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.