Rohkema info nägemiseks:

PRIVALAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1306; jälgijaid - 11. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PRIVALAR OÜ kohta arvamuslugu!"

PRIVALAR OÜ hetkeolukord

Juba 1306 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus

Käesolev tegevusaruanne annab ülevaate Privalar OÜ tegevusest, saavutustest ja finantstulemusest aastal 2023. Oleme läbi teinud olulise struktuurimuudatuse ja keskendunud uuele ärisuunale, vaatamata keerulisele turuolukorrale.

Ettevõtte üldine ülevaade

Privalar OÜ tegutseb sõiduautode ja väikebusside müügi valdkonnas, pakkudes teenuseid Eesti riigis. Meie missiooniks on pakkuda paremaid tarkvarateenuseid autode ostu- ja müügitehingute läbiviimisel, aidates klientidel teha informeeritud ja soodsaid ostuotsuseid.

Majandustulemused

Aruandeperioodil kahanes meie müügitulu üle 90% seoses ettevõtte osalise eraldumisega. Pindmontaaži seadmete vahendamisega tegelev osa moodustas uue juriidilise ettevõtte, Electrotech SMT OÜ. Privalar OÜ uueks ärisuunaks sai sõiduautode ost ja müük koos tarkvaralahenduste arendamisega antud valdkonnas. Majandusaasta kahjum tulenes väikese käibe ja investeeringute tõttu uue ärisuuna arendamiseks.

Olulisemad sündmused ja saavutused (cid:127) Struktuurimuudatus: 2023. aastal eraldus pindmontaaži seadmete vahendamisega tegelev osa, moodustades Electrotech SMT OÜ.

(cid:127) Uue ärisuuna käivitamine: Keskendusime sõiduautode ostu ja müügi ning vastavate tarkvaralahenduste arendamisele.

(cid:127) Investeeringud arendustegevusse: Investeerisime üle 50 000 EUR uue ärisuuna arendamisse.

Turutrendid ja konkurentsiolukord

Aruandeperioodi jooksul täheldasime järgmisi trende sõiduautode ja väikebusside müügi valdkonnas: (cid:127) Suurenenud huvi kvaliteetsete ja taskukohaste sõidukite vastu.

(cid:127) Digitaalsete lahenduste kasvav tähtsus ostu- ja müügitehingute läbiviimisel.

Konkurentsiolukord on muutunud tihedamaks, mistõttu oleme keskendunud innovaatiliste tarkvaralahenduste arendamisele, et eristuda turul ja pakkuda klientidele lisaväärtust.

Riskid ja väljakutsed

Ettevõtte tegevust mõjutasid mitmed riskid ja väljakutsed, sealhulgas: (cid:127) Majanduskeskkond: Majanduskeskkonna ebastabiilsus mõjutas meie müügitulu ja kasvuvõimalusi.

(cid:127) Tururiskid: Tihe konkurents ja tarbijate muutuvad eelistused esitasid väljakutseid meie uuele ärisuunale.

(cid:127) Operatiivsed riskid: Uue ärisuuna käivitamine ja arendustegevused nõudsid märkimisväärseid investeeringuid ja ressursse.

Tulevikuplaanid ja strateegia

Edaspidi keskendub Privalar OÜ järgmistele strateegilistele eesmärkidele: (cid:127) Uue toote lanseerimine: 2024. aastal plaanime turule tuua uue toote, mis on saanud pilootklientidelt palju positiivset vastkaja ja mis aitab suurte autoparkide omanikel teha paremaid ostu- ja müügitehinguid.

(cid:127) Investeeringute jätkamine: Planeerime jätkata investeeringuid arendustegevusse, et tagada jätkusuutlik kasv ja innovatsioon.

Kokkuvõte

Kokkuvõttes oli 2023. aasta Privalar OÜ jaoks muutuste ja arengu aasta. Vaatamata keerulisele turuolukorrale olema kindlad, et meie strateegilised sammud ja pühendumus kvaliteedile tagavad jätkuva edu ka edaspidi.

PRIVALAR OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.