Rohkema info nägemiseks:

TERVE PERE STUUDIO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume loodus- ja alternatiivteraapiaid ning tervisetooteid. Teenuste hulgast leiate kaaniravi, kiropraktika, osteopaatia, erinevad massaazid ja homöopaatia.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaire K.K.

Tervistav Stuudio on hea koht, kus saab abi nii lihasvalu kui ka närvivalude vastu. Terapeudid on väga sõbralikud ja teevad professionaalset tööd. Väga hea teenus!

- Kadri L.K.

Väga meeldiv kogemus! Mulle meeldis eriti see, et Terapeut suudab tuvastada väga täpselt, milles probleem seisneb ja kuidas seda lahendada. Soovitan!

- Rainer R.J.

Töötan pidevalt palju kontoris ja seetõttu tekkis mul ka valu seljas. Tervistav Stuudio teraapia aitas mul leevendada seljavalu ja jällegi jõudu tunda!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TERVE PERE STUUDIO OÜ tegevusaruanne 2022

Terve Pere Stuudio, mille registreerimisnumber on 1421590, alustas oma tegevust 12. septembril 2007. See ettevõte on registreeritud aadressil Pääsu tee 10, Papsaare küla, Pärnu linn, Pärnumaa. EMTAK registri järgi on ettevõtte tegevusala määratletud kui 86909 Mujal liigitamata tervishoiualad. See on tingitud asjaolust, et EMTAK-s ei ole eraldi loodus- ja alternatiivmeditsiini alast tegevuskoodi, mis hõlmaks selliseid täiendmeditsiini erialasid nagu manuaalteraapia, psühhoteraapia, refleksoloogia, aroomiteraapia, kaaniteraapia, homöopaatia, toitumisteraapia ja teised rahvaravi- ning

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas kinesioteipimine aitab toetada keha liikuvust ja vähendada kõõluseprobleeme?

Keha liikuvus ja liikumisvabadus on olulised komponendid üldise heaolu tagamisel. Lihaspinged, vigastused ja kõõluseprobleemid võivad aga piirata meie võimet li
ssb.ee
Keha liikuvus ja liikumisvabadus on olulised komponendid üldise heaolu tagamisel. Lihaspinged, vigastused ja kõõluseprobleemid võivad aga piirata meie võimet liikuda ning mõjutada meie igapäevaelu. Üks tõhus viis keha toetamiseks ja liikuvuse parandamiseks on kinesioteipimine, mille abil saab rakendada spetsiaalset teipi nahale, et toetada lihaseid, parandada vereringet ja vähendada kõõluseprobleeme. Kinesioteipimise põhimõtted Kinesioteipimine on meetod, kus elastne spetsiaalne teip kantakse nahale nii, et see toetaks lihaseid ja liigeseid, samal ajal võimaldades kehal liikuda loomulikult.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.