Rohkema info nägemiseks:

NOSMOT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 692; jälgijaid - 2. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta NOSMOT OÜ kohta arvamuslugu!"

NOSMOT OÜ hetkeolukord

Juba 692 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Nosmot OÜ alustas oma tegevust 2007. aasta septembris. Läbi aastate on tegeletud transpordivahendite rendi ning elamute ja mitteeluhoonete ehituse ja remondiga. Just viimati mainitut peab äriühing ka oma põhisuunaks (EMTAK 41201).

2019. aasta teises pooles toimusid vältimatut muutused juhtkonnas ning neile eelnenud ning järgneval ajal ei suutnud ei endine ega praegune juhtkond äritegevusele piisavalt keskenduda. Sellest ajast peale on äritegevus seiskunud.

Aruandeaastal müügitulu ei teenitud.

Peamised finantsnäitajad: 2023 2022 2021

Müügitulu 0 0 0

Ärikasumi määr = Ärikasum / - - - müügitulu

Puhaskasum / -kahjum (-) -343 -637 -1 551

Puhasrentaablus = - - -

Puhaskasum / müügitulu

ROA = puhaskasum / varad - - - kokku

ROE = puhaskasum / - - - omakapital kokku

Lüh.kohustiste kattekordaja = käibevara / lühiajalised 1,0 1,0 1,0 kohustised 2024. aasta peamiseks eesmärgiks on uuete lepingute sõlminine ja äritegevuse taastamine.

NOSMOT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.