Rohkema info nägemiseks:

EPP SARAPUU HAMBARAVI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie kogenud meeskond on pühendunud klientide suu tervise ja naeratuse täielikule hooldusele, tagades professionaalsuse, mugavuse ja individuaalse lähenemise.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite usaldusväärset ja professionaalset hambaraviteenust, siis olete jõudnud õigesse kohta. EPP SARAPUU HAMBARAVI on kogemustega hambaravikliinik, kus pakume laia valikut teenuseid tavalistest puhastustest kuni edasijõudnud ortopeediatöödeni.

Meie kogenud kirurgid teevad hambaoperatsioone täpsuse ja hoolega, tagades teile mugava ja turvalise kogemuse. Laste suuhügieen on meie prioriteet. Pakume sõbralikku ja lõbusat keskkonda, mis aitab lastel hoida oma naeratust terve ja kaunina. 

Pakume laiaulatuslikke hambaraviteenuseid: tõhus ja professionaalne hambakivi eemaldamine, mis aitab vältida igemehaigusi ja säilitada tervislikku suud. Ennetav ravi, mis kaitseb hambaid kaariese eest, eriti lastel ja noorukitel. Meie kliinikus teostatavad ortopeedilised protseduurid aitavad lahendada igasuguseid hammaste ja lõualuude probleeme, tagades funktsionaalsuse ja esteetika. Kvaliteetsed proteesid, mis taastavad teie naeratuse loomulikul ja mugaval moel. Õrn ja tõhus soodapesu, mis eemaldab hambapinnalt plekid, andes teie naeratusele särava välimuse.

Miks valida EPP SARAPUU HAMBARAVI?

Meie professionaalne meeskond on pühendunud teie suuhügieeni parandamisele ja naeratuse kaunistamisele. Kasutame kaasaegseid tehnoloogiaid ja individuaalset lähenemist, et tagada teile parimad tulemused.

Kuidas meie teenused teid aitavad?

  • Terviklik lähenemine: Alates põhjalikest kontrollidest kuni personaalse ravikava koostamiseni - me hoolitseme igast detailist.

  • Patsiendikesksus: Teie mugavus on meie jaoks oluline. Pakume sõbralikku teenindust ja selgitame kõiki protseduure, et te tunneksite end alati hästi informeerituna.

  • Kvaliteetne ravi: Meie kogenud spetsialistid tagavad kvaliteetse ja tõhusa ravi, kasutades kaasaegseid meetodeid ja seadmeid.

Võtke ühendust meiega juba täna ja leiame koos parima lahenduse teie suu tervisele ja ilule. EPP SARAPUU HAMBARAVI - teie naeratus on meie missioon!

EPP SARAPUU HAMBARAVI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Eve

Lastele ideaalne - kannatlikud ja rõõmsad!

- Martin

Tänulik hea töö eest, kindlasti tulen tagasi!

- Jaan

Meeldiv kogemus, tunnen end alati teretulnuna!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

EPP SARAPUU HAMBARAVI OÜ tegevusaruanne 2022

Epp Sarapuu Hambaravi OÜ tegutseb 2008 aastast. 2020 aastal oli müügitulu 74 224 eurot. 2021 aastal oli müügitulu 69 301 eurot. 2022 aastal oli müügitulu 75 742 eurot. Töötajate töötasu oli 23 404 eurot ja sotsiaalmaks 7 822 eurot. Töötajate töötasu oli 22 243 eurot ja sotsiaalmaks 7 423 eurot. Töötajate töötasu oli 22 243 eurot ja sotsiaalmkas 7 7423 eurot. Põhivarasse investeeringuid 2018 aastal ei olnud. 2019 aastal soetati põhivara 4 782 euro eest ja ettemakseid tehti 18 000 eurot. 2020 aastal soetatud põhivara koos ettemaksuga 23 000 eurot. Kasum oli 1 331 eurot. / 2020 /

Dropdown

kõik artiklid

5 nõuannet lapse esimeseks hambaarstikülastuseks

Lapse varajane tutvustamine hambahooldusega on oluline alus terve elu kestvate suu tervise harjumuste loomiseks. Esimene hambaarstikülastus on lapse elus olulin
ssb.ee
Lapse varajane tutvustamine hambahooldusega on oluline alus terve elu kestvate suu tervise harjumuste loomiseks. Esimene hambaarstikülastus on lapse elus oluline verstapost ja võib kujundada nende suhtumist suu tervisesse aastateks. Alusta positiivse suhtlusega Alusta lapsega hambaarstist rääkimist rõõmsal ja positiivsel moel. Tõsta esile hambaarsti külastamise eeliseid, nagu puhas ja terve naeratus. Väldi sõnu, mis võivad tekitada hirmu või ärevust. Selle asemel kasuta lihtsaid, lapsele sobivaid termineid, et selgitada hambaraviprotseduure ja -instrumente. Vali õige hambapraksis Vali

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.