Rohkema info nägemiseks:

AV KAEVETÖÖD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie teeme sinu kaevetööd ära tõhusalt ja kvaliteetselt. Lisaks tuleme appi ka haljastustöödel või teede ehitusel

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

AV Kaevetööd on Eesti juhtiv ettevõte ehitusteenuste valdkonnas. Oleme spetsialiseerunud mitmesuguste ehitusprojektide läbiviimisele, olgu tegemist majaehituse, infrastruktuuri uuendamise või muude ehitustöödega. Oleme uhked oma kogemuse ja oskuste üle, mis võimaldavad meil pakkuda klientidele tipptasemel ehitusteenuseid üle kogu riigi.

Meie meeskond koosneb kogenud ja pühendunud spetsialistidest, kes on valmis vastu võtma erineva ulatusega ehitusprojekte. Meie eesmärk on muuta klientide unistused ja visioonid reaalsuseks ning tagada nende rahulolu iga projekti lõpus.

Oleme valmis aitama klientidel mitmesuguste ehitusteenuste osas, hõlmates kõike alates majaehitusest ja infrastruktuuriprojektidest kuni haljastuse ja teede ehituseni. Meie teenuste raames kuulub ka kanalisatsiooni, elektrikaablite, veeliitumiste ja maaküttetorude paigaldamine ning palju muud.

Kliendi vajaduste rahuldamine on meie jaoks esmatähtis ning seetõttu oleme tuntud oma kõrgkvaliteetsete teenuste ja tõhusa tööprotsessi poolest. Lisaks tagame, et kõik meie projektid viiakse läbi vastavalt kehtivatele ohutusnõuetele ja eeskirjadele.

Kui otsite usaldusväärset ehituspartnerit, kes suudab teie projekte ellu viia, olgu need suured või väikesed, siis ärge kõhelge võtta ühendust AV Kaevetöödega. Oleme valmis pakkuma teile professionaalset abi ja muutma teie ehitusprojektid sujuvaks ja edukaks kogemuseks.

AV Kaevetööd on teie usaldusväärne partner ehituses Eestis. Laske meil aidata teil oma ehitusvisioone ellu viia ja saavutada soovitud tulemus!

Koduleht

AV KAEVETÖÖD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jüri P.

Jäime AV Kaevetööd teenusega väga rahule!

- Kätlin K.

Kvaliteetne ja kiire töö!

- Tarmo T.

Väga meeldiv oli professionaalidele töö usaldada.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

AV KAEVETÖÖD OÜ tegevusaruanne 2022

A. V. Kaevetööd OÜ on ettevõte, mis on oma jälje jätnud Eesti ehitussektorisse, alustades oma tegevust 2008. aasta alguses. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud erinevatele kaeve- ja mullatöödele (EMTAK 43129), mis on olnud nende põhitegevuseks kogu tegevusperioodi vältel. A. V. Kaevetööd OÜ on tuntud oma stabiilse majandustegevuse poolest, mis on aastate jooksul püsinud ühtlasel tasemel. See on võimaldanud ettevõttel säilitada püsivad müügimahud, mis on oluline tegur nende jätkusuutlikkuse tagamisel. Vaadates ette, on A. V. Kaevetööd OÜ seadnud endale eesmärgiks 2023. aastaks

Dropdown

kõik artiklid

Kuivenduskraavid: vihma- ja üleujutuste probleemide tõhus lahendus

Vihmase ilmaga võivad kuivendusprobleemid saada tõsiseks väljakutseks nii koduomanikele kui ka ettevõtetele. Ärge laske vihmaveel või üleujutustel oma kinnisvar
ssb.ee
Vihmase ilmaga võivad kuivendusprobleemid saada tõsiseks väljakutseks nii koduomanikele kui ka ettevõtetele. Ärge laske vihmaveel või üleujutustel oma kinnisvara kahjustada – AV Kaevetööd on siin, et pakkuda tõhusaid ja usaldusväärseid lahendusi kuivenduskraavide loomiseks. Kuivenduskraavid on hädavajalikud, et hoida ära vihmaperioodide tekitatud kahjustusi ja tagada, et teie vara jääb kuivaks ja turvaliseks. Need kraavid aitavad juhtida vihmavett eemal, hoides ära pinnase erosiooni ja hoonete üleujutamise. Miks valida AV Kaevetööd kuivenduskraavide jaoks? Kogemus ja Ekspertiis: AV

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.