Rohkema info nägemiseks:

REHVIPUNKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1882; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta REHVIPUNKT OÜ kohta arvamuslugu!"

REHVIPUNKT OÜ hetkeolukord

Juba 1882 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 116 korda.

Tegevusaruanne 2022

Rehvipunkt OÜ alustas tegevust 2007. aastal.

Ettevõtte põhitegevusalaks on mootorsõidukite rehvide hooldus - ja remonditööd ning rehvide, velgede, akude j.t. selle teenusega seonduvate kaupade müük. Ettevõtte tegevuskohaks on Harjumaal Rae vallas Jüris Mõisa tn. 5 asuv rehvitöökoda.

2022. majandusaastal jätkati põhitegevusena rehvide ja velgede müügi, rehvivahetus - ja rehviparandusteenusega ning hoolduse- ja pisiremondi teenuse osutamisega. Töö on enamasti hooajaline, mis on seotud Eestis kehtiva liikluskorraldusega suve- ja talverehvide kasutamiseks liikluses mis osaliselt sõltub ka ilmastikutingimustest. Sõbraliku suhtumise, hinnapoliitika ja paindliku ning kvaliteetse klientide teenindamise tulemusena on välja kujunenud oma kliendibaas, suurenenud on rehvimüük interneti kodulehe kaudu ning kasvanud on rehvimüük

Soome. Suurenenud on sortiment ning juurde on saadud ka teenuse osutamiseks vajalik rendipind.

2022 majandusaasta müügitulu suurenes võrreldes 2021. majandusaastaga 29,21% ning moodustas 1 203 119 eurot (2020.a. 851 727 eurot), millest 91,02 % moodustab rehvide ja varuosade müük ja 8,98% rehvide- ja autode remonditeenuste osutamine. 2022. majandusaastal teeniti kasumit 70 156 eurot (2020.a. teeniti kasumit 26 993 eurot), mis on ettevõtte juhatuse hinnangul arvestades tihedat konkurentsi väga hea tulemus.

REHVIPUNKT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.