Rohkema info nägemiseks:

KNELLER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 748; jälgijaid - 40. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta KNELLER OÜ kohta arvamuslugu!"

KNELLER OÜ hetkeolukord

Juba 748 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 40 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Osaühing Kneller tegeleb uste valmistamise ja taastamisega alates 2007. aastast ning meil töötavad heade kogemustega inimesed. Firma toodetel on nõudlust ja nad rahuldavad meie klientide nõudmisi. Igale kliendile valmistatakse uksed vastavalt nende individuaalsetele soovidele.

Võimalus tellida vastavalt oma soovile meeldib enamusele meie klientidele. Samas on ka hinnatase ja tööde kvaliteet neile vastuvõetav.

Uste valmistamiseks kasutatakse mitmeid erinevaid materjale : (cid:127) naturaalne puit ( tamm, saar, pöök, mänd ) (cid:127) naturaalse spooniga kaetud materjalid ( tamm, saar, pöök, mänd ) (cid:127) Itaalias valmistatud spoon “Alpina spoon”, 100 varianti (cid:127) värvimine, lakkimine ja toonimine individuaaltellimuse järgi (cid:127) Rootsis valmistatud plastik Isodoor, 10 värvitooni (cid:127) Soomes valmistatud plastik Greenface (cid:127) Saksamaal valmistatud lamineeritud kate, üle 20 värvitooni.

Pakume tellijatele uste taastamisi. Nende tööde juures kasutame ainult kvaliteetseid materjale, mis on meie eeliseks teiste samalaadset tööd tegevate firmade ees.

Palju probleeme on tellijatel, kes ostavad ehitusmaterjale müüvatest poodidest valmisuksi, mis on valmistatud vastavalt eurostandarditele.

Kahjuks ei sobi need aga paljude tellijate olemasolevate majade ning korterite mõõtudega. Selliste probleemide lahendamiseks oleme valmis anda klientidele võimalus osta toode, mis sobib nii nende mõõtude kui ka muude nõudmistega.

Firmal on oma tellimuste vastuvõtu salong Tallinnas aadressil Juhkentali 36. Sealt võib iga klient saada nii kvaliteetset konsultatsiooni kui ka valida näidiste järgi omale sobivaid uste materjale, disaini ja värvi. Koostöös firmadega Rajetol ja Klaasisepp on meil võimalik pakkuda klientidele üle 50 liigi erinevat klaasi. Kliendil on võimalus valida ustele paigaldatava klaasi värvi ning mustrit, samuti on pakkuda üle 100 variandi ukseraame koos klaasiga. Paljud kliendid tulevad meie juurde just individuaalse lähenemise pärast neile.

Erilist huvi pakub meile ebastandardsete uste valmistamine, see räägib meie stabiilsusest ja tootearendusest. Meie mudelitest võib ka väga nõudlik klient leida enda jaoks midagi. Meistrite kogemused garanteerivad kvaliteedi ja kompetentse teeninduse.

Klientide mugavamaks teenindamiseks saab tutvuda meie toodetega Tallinnas

Firmas töötas aruandeaastal keskmiselt 0 inimest, kelle maksti palka 0 euro, sealhulgas tegevjuhile 0 euro

OÜ Kneller juhatus on üheliikmeline. Juhatuse liikmetele juhatuses osalemise eest eraldi tasu ei ole makstud ja soodustusi ei ole antud.

KNELLER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.