Rohkema info nägemiseks:

LUST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme turvaliste ja praktiliste hoiulahenduste pakkumisega, hõlmates teenuseid nagu väikeladu konteinerite rent, euroaluse ladustamine ning paindlik lähenemine individuaalsetele ladustamisvajadustele

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas olete kunagi tundnud muret, kuhu ajutiselt oma vara paigutada, olgu selleks siis remondi, kolimise või hooajalise ladustamise ajaks? Ladu linnas on siin, et pakkuda Teile suurepärast lahendust - ilmastikukindlaid, logistiliselt hästi ligipääsetavaid väikelaohooneid Tartu ringteel.

Meie väikelaod on ideaalne valik nii suurtele kui väikestele esemetele, olgu selleks siis mööbel, kodune vara, ehitusmaterjalid või muu kraam, mis vajab turvalist hoiustamist. Võimalus ladustada ka euroalusele pakitud vara, muutes teenuse paindlikuks ja klientide vajadustele kohandatavaks.

Teie hoiustatud asjadele saate ligi igal ajal, sest meie konteinerid asuvad aiaga piiratud alal. Värav on avatud tööpäeviti kella kuueni, kuid töövälisel ajal saate ligipääsu, helistades meie klienditeenindusnumbrile. Euroalustel laopindadel on vaba ligipääs vastavalt kokkuleppele, tagades paindlikkuse vastavalt Teie ajagraafikule.

Pakume mitmeid erineva suurusega ladustamislahendusi vastavalt Teie vajadustele. Alates 10 eurost kuus saate nautida turvalist ja mugavat hoiustamist, olgu rendiperiood lühiajaline või pikaajaline.

Oleme siin, et muuta Teie hoiustamiskogemus lihtsaks ja muretuks. Helistage meile telefonil +372 555 90 383 või kirjutage aadressile info@ladulinnas.ee, et saada hinnapakkumist või lisainfot.

Võtke ühendust juba täna, ja leiame koos parima lahenduse, et Teie asjad oleksid alati kindlas kohas!

KONTAKT

LUST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Toomas R.

Efektiivne lahendus, hinnad mõistlikud.

- Rene P.

Lihtne ja mugav hoiustamine.

- Kaisa N.

Väga praktiline euroaluse ladustamine. Kindlasti kasutan veel!

LUST OÜ tegevusaruanne 2022

LUST OÜ 2022. a. majandusaasta aruanne LUST OÜ 2022 aasta majandusaasta aruande puhul on tegemist väikeettevõtja lühendatud majandusaasta aruandega. 2022 aasta Lust OÜ õnnestus taastada tegevus, mis oli, seoses riigis leviva Covid kriisiga 2021 aastal seiskunud. Endised ja uued kliendid leidsid tagasitee konteinerladude rentimise juurde. Seoses suurenenud vajadusega rendipindade järgi, ostsime juurde uusi konteinereid. 2022 aastal palgatud töötajaid ei olnud. Kogu vajamineva töö tegid ära osanikud ise. Lust OÜ juhatus on kokkuvõtvalt rahul 2022 aasta majandustulemustega.

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida Ladu linnas väikeladu konteiner?

Kas olete kunagi tundnud seda muret, kuhu paigutada oma vara, olgu selleks siis mööbel, ehitusmaterjalid või hooajalised kodutarbed? Ladu linnas väikeladu konte
ssb.ee
Kas olete kunagi tundnud seda muret, kuhu paigutada oma vara, olgu selleks siis mööbel, ehitusmaterjalid või hooajalised kodutarbed? Ladu linnas väikeladu konteinerid Tartu ringteel on loodud selleks, et pakkuda praktilist ja turvalist hoiuruumi, kus saate oma asjadele ligi igal ajal. Astume lähemalt Ladu linnas väikeladu konteinerite maailma ja näeme, kuidas need muudavad hoiustamise mugavaks ja muretuks. Ladu linnas pakub väikeladu konteinereid, mis on suurepärane lahendus nii lühiajalise kui ka pikaajalise hoiustamise jaoks. Kas teil on vaja ajutist ruumi remondi või kolimise ajaks? Või

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.