Rohkema info nägemiseks:

PLAZER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 698; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PLAZER OÜ kohta arvamuslugu!"

PLAZER OÜ hetkeolukord

Juba 698 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Osaühingu Plazer põhitegevuseks on erinevate koolituste ja konverentside korraldusteenuste ning projektijuhtimis- ning nõustamisteenuste pakkumine. Konverentsi korraldusteenus sisaldab nii projekti eelarve koostamist, arvepidamist, kulude kontrolli, hankeid, ajagraafiku planeerimist, ehituslike tööde läbiviimist ja koordineerimist kui ka alltöövõtjate töö koordineerimist, järelvalvet ning kvaliteedi kontrolli.

Nõustamisteenust pakutakse valdkonnapõhiste teadmiste edastamiseks. Ettevõtte korraldab koolitusi tehes koostööd Eesti erinevate koolitajatega ning nõustamisteenuse osutamisel kaasatakse oma eriala koostööpartnereid.

2023.aasta kogukäive oli 22981 eurot.

Ettevõtte osanikud on Ingrid Ermann ja Illimar Plaser ning juhatuse liige on Illimar Plaser. Aruandeaastal juhatuse liikmetele tasu juhatuse liikme kohustuste täitmise eest ei makstud.

2023 aastal ei olnud Plazer OÜs ühtegi töötajat.

2024. aastal on plaanis jätkata valdkonnapõhiste teenuste ja nõustamisteenuse pakkumist lähtuvalt turu vajadustest.

PLAZER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.