Rohkema info nägemiseks:

KON TIKI REISID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5023; jälgijaid - 9. Arvustusi - 5; Artikleid 10+ "Kirjuta KON TIKI REISID kohta arvamuslugu!"

KON TIKI REISID OÜ tegevusaruanne 2022

Kon Tiki Reisid OÜ on eksootilisi ja seiklusreise korraldanud juba üle 15 aasta. Kindlasti kuuluvad nii põnevamate reisisihtkohtade kui ka klientide lemmikumate reiside hulka mitmesugused reisid Aafrikasse ja ka Lõuna Ameerikasse. Pärast keerulisi covid aastaid on eestlaste huvi kaugete sihtkohtade vastu uuesti tärganud. Oleme oma reisivalikusse juurde võtnud ka mitmeid troopilisi ja eksootilisi palmisaari, mis on klientide poolt väga hästi vastu võetud. Ka 2023 ja 2024 jätkame uute põnevate reisisihtkohtade ja ka vanade lemmikutega.

Dropdown

kõik artiklid

Tansaania ja Sansibar – miks mitte?

Tervitused Sansibari ja Tansaania reisijuht Liinalt kõigile meie viimase aasta 321 reisijale, kes külastasid koos meiega  troopilist  Sansibari ja Tansaaniat !
kontiki.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.