Rohkema info nägemiseks:

HANSA FLOOR OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme eksklusiivsete puidust põrandamaterjalide maaletoomise, tootmise ja turustamisega, pakkudes kõrgekvaliteedilisi lahendusi kodu- ja äriinterjööridele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Hansafloor OÜ avab ukse eksklusiivsete puitpõrandate maailma, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja naturaalseid põrandamaterjale Eesti, Läti, Leedu, Poola, Saksamaa, Šveitsi, Ukraina ja Valgevene parimatelt tootjatelt. Meie ettevõte on spetsialiseerunud parketi, põrandalaudade ja põrandaliistude maaletoomisele, tootmisele ja turustamisele, pakkudes laia valikut tooteid, mis rahuldavad ka kõige nõudlikumate klientide maitset.

Meie peamine eesmärk on tuua teieni põrandamaterjalid, mis rõhutavad teie kodu individuaalsust ja stiili. Hansafloori tootevalikusse kuuluvad parketid, põrandalauad ja põrandaliistud, mis on valmistatud parimatest looduslikest materjalidest. Iga tükk on hoolikalt valitud ja kontrollitud, tagades kõrgeima kvaliteedi ja vastupidavuse. Meie eksklusiivsed puidust põrandamaterjalid annavad teie kodule soojust, elegantsi ja vastupidavust, muutes iga ruumi kutsuvamaks ja luksuslikumaks.

Hansafloori meeskond koosneb kogenud ekspertidest, kes on pühendunud klientide unistuste elluviimisele. Meie spetsialistid on alati valmis jagama oma teadmisi ja kogemusi, aidates teil valida ideaalse põrandamaterjali vastavalt teie maitsele, eelarvele ja ruumi nõuetele. Oleme uhked oma pühendumuse üle klienditeenindusele ning tagame, et iga klient saab personaalse ja professionaalse lähenemise.

Hansafloor OÜ usub, et luksus peaks olema kättesaadav igaühele. Seetõttu pakume kvaliteetseid põrandamaterjale mõistlike hindadega, tagades, et meie eksklusiivsed tooted ei ole mitte ainult unistus, vaid ka reaalsus. Meie konkurentsivõimeline hinnapoliitika võimaldab klientidel nautida luksuslikku kogemust taskukohase hinnaga.

Kui otsite usaldusväärset partnerit oma kodu uuendamiseks või ehitamiseks, siis Hansafloor OÜ on õige valik. Oleme pühendunud pakkuma ainult parimat kvaliteeti, laia valikut tooteid ja kõige professionaalsemat teenindust. Meie eesmärk on muuta teie kodu unistuste elukohaks, kus iga samm peegeldab teie isikupära ja stiili.

Ootame teid avastama Hansafloori maailma ja leidma oma kodu jaoks täiusliku põrandamaterjali. Kui teil on küsimusi, vajate nõu või soovite teada saada rohkem meie toodete ja teenuste kohta, võtke julgelt ühendust meie kogenud meeskonnaga. Oleme siin selleks, et aidata teil leida parim lahendus vastavalt teie vajadustele ja soovidele.

Hansafloor OÜ - Teie kodu väärib parimat!

KONTAKT

HANSA FLOOR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko S.

Eksklusiivne valik ja kvaliteet üheskoos. Minu kodu sai täiesti uue ilme tänu Hansafloori põrandamaterjalidele!

- Liina H.

Hansafloori puitpõrandad lisavad meie kodule soojust ja elegantsi. Suurepärane valik!

- Priit I.

Kõrgekvaliteedilised ja stiilsed põrandamaterjalid. Muutsid mu äritegevuse unikaalseks!

HANSA FLOOR OÜ tegevusaruanne 2022

Hansa Floor OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud puidust põrandamaterjalide maaletoomisele, vahendamisele ja paigaldamisele. Nende peamine sihtgrupp on projektipõhised kliendid, kes vajavad kvaliteetseid ja vastupidavaid põrandalahendusi. Põrandatööde sektor on viimastel aastatel näinud märkimisväärset nõudluse kasvu, mis on tingitud nii uute ehitusprojektide arvu suurenemisest kui ka olemasolevate hoonete renoveerimisest. Kuid põrandatööde turul on ka oma väljakutsed. Üks neist on suurte turuosaliste „odav“ hinnapoliitika, mis võib mõjutada väiksemate ettevõtete konkurentsivõimet. Teine

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida põranda materjal?

Põrandamaterjali valik on oluline samm igas kodu renoveerimise või ehitamise protsessis. Õige põrandamaterjal mitte ainult ei mõjuta kodu välimust, vaid ka muga
ssb.ee
Põrandamaterjali valik on oluline samm igas kodu renoveerimise või ehitamise protsessis. Õige põrandamaterjal mitte ainult ei mõjuta kodu välimust, vaid ka mugavust, vastupidavust ja hooldusvajadust. Selles artiklis uurime erinevaid põrandamaterjale ning jagame mõningaid kaalutlusi, mis aitavad teil valida just teie vajadustele sobiva materjali. Puitpõrandad lisavad kodule soojust ja elegantsi. Need on vastupidavad ning muudavad ruumi hubaseks. Puitpõrandad on mitmekülgsed ja sobivad erinevatesse sisekujundusstiilidesse. Samuti saab neid kergesti renoveerida, mis tähendab, et need võivad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.