Rohkema info nägemiseks:

RECFOR ELEMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme fassaadi- ja katusematerjalide ning interjööri- ja välisviimistlustoodete maaletoomise, müügi ja paigaldamisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme pühendunud pakkuma laia valikut kvaliteetseid ehitus- ja fassaadimaterjale, mis vastavad nii kaasaegsetele standarditele kui ka klientide kõrgetele ootustele.

Meie teekond algas soovist tuua Eesti ehitusturule innovatiivseid ja keskkonnasõbralikke lahendusi, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad ka Euroopa ja Eesti riigi kehtestatud roheeesmärke. Üks meie uhkeimaid saavutusi sel teel on koostöö RockPaneliga, mis toob fassaadiplaatide valdkonda uudse lähenemise, kasutades vulkaanilisest tardunud laava baasil valmistatud materjali. Selle tulemusel saame pakkuda klientidele vastupidavaid ja esteetiliselt kauneid lahendusi, mis aitavad kaasa jätkusuutlikule ehitusele.

Lisaks RockPanelile pakume ka mitmeid teisi juhtivaid brände nagu PREFA, Latem-Alumiinium, elZINK, Copperplus Wickederist, KME, Aurubis, Ströher, Vandersanden, Cembrit, Bruag, Renolit Alkorplan, Rathscheck ja Elastolith. Need brändid esindavad mitmekesisust nii materjalide kui ka stiilide osas, võimaldades meil vastata igale kliendi vajadusele ja eelistusele.

Meie kireks on mitte ainult pakkuda parimaid materjale, vaid ka toetada kliente nende projektide igas etapis. Oleme uhked oma professionaalse ja kogenud meeskonna üle, kes on valmis jagama oma ekspertiisi ja nõustama kliente parimate lahenduste leidmisel. Meie eesmärk on luua usaldusväärne ja pikaajaline partnerlus igale kliendile, tagades nende täieliku rahulolu meie toodete ja teenustega.

Oleme tänulikud võimaluse eest olla osa Eesti ehitusmaastikust ning jätkame pühendumust uuenduslike lahenduste pakkumisel, mis aitavad kaasa rohelisemale ja kestlikumale tulevikule.

Kontakt

+372 5383 9003

RECFOR ELEMENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anu K.

Kvaliteetne töö ning meeldiv suhtlus kogu protsessi vältel!

- Jaak P.

Aitäh, et muutsite meie kodu ilusamaks ja hubasemaks!

- Kairit T.

Kiire ja efektiivne teenindus, tulemus ületas ootusi!

PREFA toodete kvaliteet ja vastupidavus Eesti turul

RECFOR ELEMENT OÜ on uhke, et tuua Eestisse PREFA, ühe Euroopa tuntuima alumiiniumist fassaadide ja katuste tootja. PREFA valmistab vastupidavaid alumiiniumist katuseid, fassaade ja päikesesüsteeme, mida paigaldavad ja kujundavad pädevad partnerid ning mis kaitsevad teie kodu aastakümneid. PREFA tooted on tuntud oma vastupidavuse, stiilsuse ja mitmekülgsuse poolest ning need on ideaalsed valikud nii uute ehitiste kui ka renoveerimisprojektide jaoks. Meie tiimil on olnud au osaleda Nordeconiga Kohtla-Järve uue JÄÄHALLi ja Tartu Ülikooli DELTA maja Ettevõtlusbloki projektides, kus kasutati

Dropdown

kõik artiklid

Kas ROCKPANELi fassaadiplaadid on tõesti ideaalne alternatiiv alumiinium-komposiidile?

RECFOR ELEMENT OÜ on uhke esindada ROCKPANELi, fassaadiplaatide valdkonna juhtivat brändi, mis on osa ROCKWOOL grupist. Meie eesmärk on vabastada loodusliku kiv
ssb.ee
RECFOR ELEMENT OÜ on uhke esindada ROCKPANELi, fassaadiplaatide valdkonna juhtivat brändi, mis on osa ROCKWOOL grupist. Meie eesmärk on vabastada loodusliku kivi jõud, et rikastada kaasaegset elu. ROCKPANELi fassaadiplaadid on loodud selleks, et pakkuda innovaatilist lahendust, mis on vastupidavaimad karmimates tingimustes ja samal ajal ka esteetiliselt nauditavad, aidates kaasa keskkonna säästlikkusele. Meie peamine eesmärk on muuta kivi elavaks kõigil selle pindadel. Me pakume teile vabadust avastada oma kõige ulmelisemaid disainiunelmaid. Kui suudate seda ette kujutada, siis saate selle ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.